Здравейте, тези дни един сайт беше копирал 10-тина рецепти без никаква промяна в тях и за имената им в гоогле излизаха на второ място след мен и се дразнех. Писах на администратора той каза че щел да види какво да направи, е нищо не направи писах на хостинг компанията (ICN) и те се справиха смисъл онзи е премахнал рецептите и е написал, че псевдо сайтчето ми и детския му собственик нямат правата над рецептите и теб подобни ме храни в сайта си та чак в текста е написал, че ми забранява да влизам в неговия сайт. И искам да ви питам има ли начин да патентовам сайта и нищо да не може да се копира от него, защото наистина не мога да имам права над дадена рецепта. Въпреки, че съм написал в сайта си "Всички права запазени!" и
"Авторските права върху съдържанието на сайта и форумите са собственост на лицето Любомир Т. Ангелов, освен ако не е указано друго". Би трябвало да нямат право да копират каквото и да е от сайта ми нали ?
"Авторските права върху съдържанието на сайта и форумите са собственост на лицето Любомир Т. Ангелов, освен ако не е указано друго". Би трябвало да нямат право да копират каквото и да е от сайта ми нали ?