Работил съм в 5 банки и продължавам да го правя, малоумнико.harkon не те знам в коя банка си работил и за колко време ама тия справки по телефона с "познавам му гласа" са си твои приумици.
Трябва да си рядко прост, за да го вярваш наистина, но в твоя случай няма да се учудя. Твоята дума "малоумник" ли е?Движение на пари по сметката по ТЕЛЕФОНА ако не си кажеш тайната дума няма кой да ти даде.
Е още не са въвели тази технология, но може да се пробваш. Ще ти пратят онези с белите престилки.Какво остава за това по телефона някой да тръгне да ти превежда пари от сметката само по глас...
Това е на твоя отговорност. Не ми се е случвало, но съм чувал за такива случаи.Какво става ако се объркаш по гласа и даде лично инфо?!
Да се объркаш съзнателно не знам как ще стане.Също така ако съзнателно се объркваш, по каква процедура проверяваш е ли е този човек истински или не?
Всеки си носи отговорността.върху тънък лед се върви, ако се сбърка не ми се мисли
Ако се усъмняваш, не предоставяш информацията по телефон.Мисълта ми бе говореш с Х човек, мислиш че е той, но се осъмняваш нещо - по какъв начин ще разбереш дали този е иситнският титуляр
Защото сам си гони агнето?Нали знаете, защо на вълка врата му е голям
Глупако, това е практика в почти всички банки, особено в малки клонове, в които клиентите се знаят по име от служителите. Не ме интересува, че си бащино синче и колко са му големи сметките на спонсора ти.Имам и достатъчно познати които са работили И работят в банка та те чакам да кажеш коя е тая твоята банка с тия гласови разпознавания . Щом е практика едва ли има за какво да я криеш. Баща ми има фирмена сметка в Уникредит с доста голям текущ баланс (в сферата на строителството е и от там се местят доста пари и излизат доста пари) и поради тази причина си има ЛИЧЕН СЛУЖИТЕЛ който му отговаря на исканията по ГСМ и то само ако звънне от един единствен ГСМ номер. Такива обаждания по телефона "Тва ми е сметката и така се казвам. Дай да видя колко пари имам вътре" ги няма като филм. Докато напиша мнението и са се изредили няколко мнения. Кажете кои са банките (не е нужно клоновете да споменавате за да не натопим някой служител) !!!
Глупако, това е практика в почти всички банки, особено в малки клонове, в които клиентите се знаят по име от служителите. Не ме интересува, че си бащино синче и колко са му големи сметките на спонсора ти.
Спорете си. Аз имам достъп до всичките Ви данни, тъй като имам пълен достъп до базата на банката. Просто не ме интересуват.Е де
Разискваме сериозна тема, която касае не само Nortrant, а и всички нас. За да водим сериозна дискусия се иска сериозно отношение, дай да не стигаме до обиди Всеки си има мнение, а и всеки си има случки.
За малките клонове наистина си прав, защото споменатите по-горе банки, наистина са регионални клонове.