За теб какво е висок ранк ? За мен е 5, разликата в по-ниските не е голяма.Трябва да имаш връзки към сайта си ако искаш висок Pr. Може да хванеш някакъв без, но въпроса е какъв? Обще взето линковете към сайта са един от основните елементи при изчисляването на Pr-а. Без тях ще е трудно, да кажа невъзможно да имаш и ти висок.
Вярно ли, че без бек линкове може да си дигнеш ПР?
За теб какво е висок ранк ? За мен е 5, разликата в по-ниските не е голяма.
Ти само сайтове с 5-ци ли имаш? За мен и 3 е някакъв мерител че някой се е старал да вкара линкове към сайта си. Повече от 3 си е добре. А 5 - бая хамалия е паднало.
А за домейн или поддомейн, събдомейн става дума, защото примерно на блогспот си е нормално да получиш както каза мастъра - символичен PR.![]()
Бате, не си сериозен като казваш че от PR-а зависи позиционирането на сайта ти в Гугъл или другаде.Той е просто за престиж и за това другите в твойта ниша да искат да разменят линкове с теб, едва ли ще ти помогне за резултатите.
А този със сайта, който си дал за пример: не съм много съгласен - Click Here
Не ме разсмивай моля те![]()
btw не се пише links: ами link:
http://www.google.com/search?q=link:nonapa.hit.bg
Ставаше на въпрос, че бях чел, че ако имаш няколко линка(изходящи) към сайтове с висок ПР от твоята ниша, пак ще получиш ПР. Тва въобще вярно ли е?