От: Въпрос за виртуален сървър
Именно за това дадох негативна репутация на пича. Именно и за това в една тема му отговорих, че от хора, опитващи се да спечелят клиентела по този начин, няма да закупя каквото и да е било, дори и семки. Хубаво се опитваш да рекламираш фирмата си, но със спам няма да постигнеш нищо (за мен 10 поста - "какво бихте.." не са сериозни мнения). Цялата плява можеше да се вмести в една тема и да пуснеш линк без хттп пред него, нали? Който е заинтересован, така или иначе щеше да стигне до сайта ти. Няма да коментирам цените, защото всеки сам определя това нещо, за това пък ще ти кажа да вложиш малко повече усилия и средства в сайта ти. Определено сега не би ме грабнал, а и не бих си позволил да закупя нещо със стойност 200++ лева от теб (българите сме недоверчиви, а такъв сайт ще ти спретна за има-няма 25 минути (като в тези минути е включено времето в търсене на подходящ темплейт за WP)).
Не се обиждай от изказаното мнение. Това което казвам е най-вече градивна критика. След като си решил да се занимаваш с нещо подобно, ще се искат малко усилия от теб, а от това което виждам, освен спам, друго не си направил.
Вярно е, че потребителите разчитат на изградена марка (бранд), но в този случей по-скоро си правиш анти-реклама, от колкото нещо положително. Вложи малко повече пари в изграждането на сайта ти, малко повече внимание на това какво точно ще продаваш, защото едни печелят от споделен, втори от ВПС, трети от дедикейтед. Ако се пръснеш на всякъде - ще втънеш. Другото важно нещо е съобразяването с пазара - ако нямаш възможност да се конкурираш с топ 10 фирмите на пазара, по-добре не се захващай. Нямаш шанс да се конкурираш и да предлагаш нещо, което да е по-скъпо от гигантите - Invoice # ще ти седи на 001/002(+2) - месечно.
Като заключение - добра идея имаш, но всеки може да я осъществи, но всеки може да изгради подходящо мнение, както и да привлече клиенти. Желая ти успех, нищо, че с разходваните ти мнения във форума ме разочарова и ме изгуби като клиент.
П.П. Очаквам червени репутации, не се щадете. Просто никъде до сега не видях, някой да е казвал на "хостер", какво да направи, а всички правят елементарни грешки.