Да 365 много ми допада и май ще се спра на него. Все пак да чуя всякакви ваши мнения, разсъждения и доводи. ТЕ категорично отпада, като вариант. Засега ORG остава много краен вариант. Мисля да се спра на praznici365.com. Но какво ви е мнението за vippraznici.com?
Явно е тайна. И на мен ми е доста любопитно.Дай да видим, ако не е неква тайна.
Мне. Писа ми на лично.Явно е тайна. И на мен ми е доста любопитно.
Аа, сори, за тъпото включване тогава.Мне. Писа ми на лично.
Тогава въпрос защо всеки търси хубав домейн а не слага това, което е останало свободно?Никой нормален потребител не гледа какъв е сайта (след като е търсил нещо в google). Ако си на първите 5-6 позиции, домейна не е от толкова значение..
То и маса народ търси супер-дупер дизайн и екстри за десктоп, вместо да си погледне аналитиксаТогава
Тогава въпрос защо всеки търси хубав домейн а не слага това, което е останало свободно?
Темата беше друга важен ли е домейна и до колко...То и маса народ търси супер-дупер дизайн и екстри за десктоп, вместо да си погледне аналитикса
Да прав си но все пак заради СЕО или дори заради случайно попадане на домейна при търсене според мен трябва да е насочен към темата на сайта. Ето ти един пример ти би ли разбрал за какво е сайта krokotak.com или да си измислим някоя дума само и само за да вземем домейн com. (извинявам се на автора не искам да го обидя).ако блъскаш реклами във фейса и гугъл каквото и да е разширението на домейна е все тая
Домейн с история е много по добре. Ако не е тайна кой е домейна?от крокотак си разпечатвах картинки на малкия преди доста години, иначе и мен все ме питат защо съм възкресил домейна на десетина години от колкото да си взема нов
okдомейна всъщност са поне 50+, последния в подписа е един от тях
Търси за да се запомня лесно (името443213211.ком и името.ком се помнят по различен начин). От там нататък ако си на първо място на важните ти ключови думи, през оная работа ти е какъв ти е домейна. Ако ще да си с най-хипер-гига акия домейн на света, ако не си на първа страница в гоогъл, гълташ вода....Тогава
Тогава въпрос защо всеки търси хубав домейн а не слага това, което е останало свободно?