mnnedialkov
Member
Преди няколко седмици направих блог novinite24.org, който правеше по 80-90хил. посещения на ден, в който имаше реклами на адсенс ... Реших просто да тествам да видя какво ще стане, но почна да ми харесва, за сравнение с wordpress сайтовете(със собствен домейн и хостинг), защото не се кося с грешки по сайта или атаки, вируси и други, а и сайтът работеше много бързо(за разлика от wp сайтовете ми) и което пък е добре за рекламите!
Но в един ден просто ми го деактивираха под претекста, че е спам, а в него имаше само новинарски статии, клюки и т.н
Не ми е проблем, защото пазя съдържанието на сайта, но ме е яд за домейна, защото в момента е на 132-ро място в alexa за BG ...
Наистина ми е странно защо са го деактивирали, да не би да е заради това, че го ползвам за комерсиални цели?
И има ли начин да си върна домейна, купен от godaddy
Но в един ден просто ми го деактивираха под претекста, че е спам, а в него имаше само новинарски статии, клюки и т.н
Не ми е проблем, защото пазя съдържанието на сайта, но ме е яд за домейна, защото в момента е на 132-ро място в alexa за BG ...
Наистина ми е странно защо са го деактивирали, да не би да е заради това, че го ползвам за комерсиални цели?
И има ли начин да си върна домейна, купен от godaddy