Angell
Active Member
Човече, бъркаш живото застраховането с общото застраховане ...Да съм казал, че си продавач?
Ок кажи условията на проста рискова живото застраховка за примерно 100к обезщетение, каква ще и премията? След това на инвестиционна такава отново със 100к?
Може ли да дадеш линк за условията на гаранцията по доходността от по-горе?
Абе ти досега разправяше, че всички застраховки живот са глупави, сега доуточняваш, че само живот с инвестици, след малко може да напишеш, че за първи път влизаш в тоя форум ...За да достигнеш до такова заключение се изисква, да приложиш сивото си вещество да анализира дадена информация!
За 3-ти, път никъде не казвам, че живото застраховката е глупост - глупост живото с инвестиционен елемент, глупаво е точно такъв продукт да си купи човек!
Добре искам да ми покажеш твоите познания, обясни живото застраховането като на 4 годишен.
както и да е
с две думи - Застраховка живот е застрахователен продукт, който гарантира някаква сигурност в дългосрочен план до нивото на ЗС.
Добър продукт е за много хора, защото има спестовен характер и защита срещу рискове - болести, смърт, нетрудоспособност.
Разбира се, това не е продукт за хора, които разполагат с пари за инвестиции и които не се притесняват да инвестират и да губят пари.
Това е продукт за средностатистическите хора, които търсят сигурност, а не доходност.
Който иска доходност използва други инструменти.
Мисля, че с това приключихме спора.
Поздрави!