Въпрос за индексиране...

rosen92

New Member
Преди 1 месец взех домейн, в момента имам над 200 000 линк-а в сайта а Google още нищо не е индексирал .. има индексирани само 100-200 линк-а.. гледах тука тия теми какво да направя, като гледам.. всичко съм направил title, description, keywords за всеки линк по отделно, robots.txt ала бала.. към моя сайт има линкове от няколко сайта с PR между 2 и 4, дори имаше линк и в muzi4ka.com и още не е индексирал.. някакви идеи да имате..? ;]

box43.info <~ това е сайта..
 
От: Въпрос за индексиране...

Еми да със сигурност имам линкове, които се повтарят но не вярвам броя им да е голям.. все пак има над 200 хиляди линка, колкото и да се повтарят не може да са повече от няколко хиляди, дори мисля че са по-малко..
 
От: Въпрос за индексиране...

То пак много ти е индексирало :) Примерно на музикални нови, на първата страница имаш около 30 линка като разликата в тея 30 страници са по 3-4-5 думи. Става дума за линкове от типа out.php?oid=N. Няма как да ти ги индексира всички. Според мен имаш два варианта на действие:
1. Увеличаваш съдържанието за всеки един линк от типа out.php?oid=N
2. Забраняваш да индексира такива страници и наблягаш на отделните страници на категориите (cat.php?cid=1 ... cat.php?cid=1&page=2). Ако тея цифрички в дясно са правилни ще имаш около 6 800 такива страници. Остава само да ги насочиш по-добре т.е. да не са с jаvascript a с текст.
 
От: Въпрос за индексиране...

Еми то във страницата където е линка има съдържание.. във h1 таг е сложено името а отдолу има още 20-30 линк-а..
 
От: Въпрос за индексиране...

Да разясниш малко как става това наливане на pr, особено към всяка една страница..
 
От: Въпрос за индексиране...

Ами трябва да направиш така, че на всяка страница да има релейтед линкс към други странички в твоя сайт. Обаче гледай да не са повече от 5-6 на страница.
А пък ПРто се налива като си купиш домейн с ПР и го пренасочиш с 301 към твоя сайт. (най-лесния вариант)
 
От: Re: Въпрос за индексиране...

ти нямаш съдържание за индексиране... какво очакваш?

е как ще няма?

Сайта на момчето е яко клокинг :twisted:
Купил си е блекхет сайт.

Само ПР и authority му трябва и ще прави много кинти.
 
От: Въпрос за индексиране...

Направил съм промени.. направих линковете да не са от вида ?id=ID а от вида go/id/name може да влезнете да видите.. до колкото се сещам мисля че съм направил всичко необходимо..
 

Горе