ако ставаше така сеото щеше да е много лесно правиш дори и да се ранкваш само в топ 100 правиш такива блогове за всички конкуренти и си готов ... По скоро въпроса е колко ще е полезно за сеото и ако блога е неразвит по скоро няма да има никакъв ефект... блогние а трябва да си има линкове към него и да бъде поразвит със униклано съдържание (дори и да е малко и ще се получи добър сателит
гугъла си транслетерира автоматично между кирилица и латинйица
Да знам, но като правя тестове с едни и същи заглавия, на латиница и на български сайта ми се класира в първите позиции, но като потърся същото заглавие на кирилица и го класира в по-задните страници! За това искам да направя такъв блог и си мисля линковете пренасочващи към сайта дали да не бъдат с rel="nofollow" ?
Вие как ще ме посъветвате?
Nofollow на линковете към файловете е добра идея. Махни и горната лента на Blogger, защото в нея се съдържа бърз линк за докладване на неподходящо съдържание, който всеки може да използва. Така Blogger имат по-малък шанс да попаднат на твоя блог. Въпреки това, както coolice каза, има риск да го затрият.
Добре, аз никъде не можах да видя опция за премахване на тази лента, би ли ме опътил малко?