mvmrik
Well-Known Member
Имам един проблем, който видях вчера и се чудя как да оправя. Става въпрос за един дизайн. Направен е така, че url адресите са от типа ?id=x#blog. Всичко работи както трябва, като се смени с #contact например се отваря страницата за контакти и т.н. Този дизайн съм го купил и е направен с разни въртящи анимации, та затова е така. Проблемът е в това, че когато добавя даден линк във фейсбук или гугъл+, той се отрязва и вместо ?id=x#blog остава само ?id=x, а после като се натисне линка се отваря началната страница на сайта.
Чудя се как да го оправя. Ясно е, че не мога да накарам гугъл и фейсбук да добавят целия линк, но явно трябва аз да сложа някакво пренасочване. Мен ме интересува само #blog да се показва, когато например има GET на id да речем, но не можах да се сетя как да го направя. Трябва след като се отвори адреса да се рефрешне и да зареди отново правилния. Вижда ми се глупаво, но този дизайн работи само така и не се сещам никакъв друг вариант. Ако се сещате нещо, може да споделите.
Чудя се как да го оправя. Ясно е, че не мога да накарам гугъл и фейсбук да добавят целия линк, но явно трябва аз да сложа някакво пренасочване. Мен ме интересува само #blog да се показва, когато например има GET на id да речем, но не можах да се сетя как да го направя. Трябва след като се отвори адреса да се рефрешне и да зареди отново правилния. Вижда ми се глупаво, но този дизайн работи само така и не се сещам никакъв друг вариант. Ако се сещате нещо, може да споделите.