@uni-web и 13000 сайта да имаш няма как да промениш реалността.
http://uni-web.net/test.php#hash връща: anchor-а e: /test.php
С други думи твоят прост пример твърди, че грешиш. Явно си чел недочел.
На мен ми е все едно, аз даже не знам дали ще пускам сам тези линкове. Всичко е заради бутоните за споделяне, от които някой може да сподели и след това ще се получи невалиден линк.А вместо да се занимаваш с глупости защо не ги пускаш през bit.ly или goo.gl? -> http://bit.ly/1FFc27k
if (isset($_GET['id']) && isset($_GET['share'])){
header('Location: '.$baseUrl.'?id='.$_GET['id'].'#blog');
exit;
}
Не е NULL, не съм написал какъв адрес давам към социалните мрежи. Направих го така, че за фейсбук адреса да бъде ?share=15 например, а като се натисне адреса става ?id=15#blog . В този си вид работи без проблем. Повече се чудя това дали няма да се води като дублирано съдържание, защото фактически има 2 адреса, водещи към едно и също нещо - share и id, макар че това share всъщност веднага пренасочва към ID.@mvmrik написах ти го много отдавна как да стане. На самите бутони задаваш път до някакъв php скрипт, който според GET параметрите редиректва където искаш.
JS няма да ти реши проблема ако не промениш изцяло логиката на сайта ти, защото ФБ игнорира котвите.
$_GET['share'] е NULL нормално да го няма, ти подаваш id по гет .
Защо ли ми се струва, че излишно си усложняваш живота?
@mvmrik да би някоя буква да ти е на кирилица?
Слагай хедър за 301 редеирект и после exit; след последния header()
Защото share и shаre са различни неща и затова в единия случай isset() ще върне null
Макар че аз не разбирам как може да се премахне share и да има само id щом ти добавяш във ФБ линк който съдържа share
Да, ясно - както и да е. Важното е че работи, сложих 301 и да няма ефект от него, поне не пречи. С това няма да се занимавам повече, има още много друга работа по сайта.@mvmrik това стана ясно още от първия ти пост с адреса. Но ти твърдиш че share ти го няма, това съм ти го написал още в първия си пост в темата .
Затова казах за кирлицата.