harkon
New Member
От: Re: Въпрос за смартфон
Видях, че се продават и мобилни устройства за зареждане на батерии? Те не вършат ли работа?
Тези проблеми не се ли отстраняват донякъде с ъпдейт на firmware?Проблема в случая е, че батерията по някой път не разпознава с точност големината си и процеса на зареждане прекъсва, далеч преди тя да е стигнала нейния максимум. За това и ползвам приложение като CurrentWidget, което показва както изразходването на батерията, така и количеството енергия което влиза в нея при зареждане. Не веднъж и два пъти ми се е случвало батерията да поема заряд от 140 mA в продължение на 20 минутки след като ми е светнал зеления индикатор за пълна батерия.
Що се отнася за съвета с кабела - Ибей и братята китайци правят чудеса Взех си две китайски батерии от по 1600 mAh на обща стойност 5 паунда, а поне при моя телефон е хубаво, че батерията е колкото една визитна картичка, така че нищо не ме спира да нося една "резерва" в джоба си, макар в последно време да не ми се е налагало да я ползвам.
Видях, че се продават и мобилни устройства за зареждане на батерии? Те не вършат ли работа?