Защото си адско тъпото парче. Duh....
Хахахахаха вече имам 5 негативни точки за репутация само за 1 ден.
Айде да заслужа 6тата.
По умен съм и по-успял САМ без образование, самоук, от почти всеки от Вас. Бас държа!
Не моите успехи не са грсндиозни, просто бас държс, че Вие сте си едни средностатистически хорица, които се пишат "предприемачи". Сори пиша от единия от таблетите ми, сложих му custom rom, че са спрели поддръжката до андроид джелибийн и леко забива.Защо пишеш тук тогава? Хвалиш ли се с грандиозния си успех? хахаххаа!
Не вярвам някой да се засегне от упреците на селска пръчка с нисък социален и ментален статус.
Айде, като станеш предприемач, пак заповядай да обесниш в детайли как си постигнал нещо. Ремонт на къща не е нищо значимо, смешно е да се гордееш с това.
Ти си знаеш, аз ти казах какво трябва да направиш, явно слабото оросяване ти пречи да мислиш трезво.
Кипариса чака, няма да повтарям.
Не само кипариса чака. И удобни столчета трябва да направи. Като се върне женската рода от гурбета- да седне, да им починат дупарите :lol:
Чакам аз твойта мила майка, знаеш ли какво столче съм й подготвил. То ще е едно крачене хахахахахахахах
Така, така. Ти си знаеш, кой какво духа по западна европа и кой духа резаците Хубаво столче направи, да им е удобно на тая, дето те е снесла.
Е ние с тебе братя ли сме? Аз за твойта майка говоря, ама добре ли духа? Покрива нормата викаш, а?
Тъжно е, като са те оставили на село, да ги онождат западняците, нали?
Тъжно е да чета какво пишеш, ема ти си едно неуспяло момче, което се мисли за мъж. Ти и твоя другар ще стигнете дъното, ало вече не сте, такива ксто Вас не виреят дълго.
Хубаво е, че зарязаното селянче ме познава и знае къде съм стигнал. Вземи направи стола, да се отплатиш на жената, дето те е снасяла, ти казах..
Не вярвам някой да се засегне от упреците на селска пръчка с нисък социален и ментален статус.
Айде, като станеш предприемач, пак заповядай да обесниш в детайли как си постигнал нещо. Ремонт на къща не е нищо значимо, смешно е да се гордееш с това.
Ти си знаеш, аз ти казах какво трябва да направиш, явно слабото оросяване ти пречи да мислиш трезво.