philips300
Member
От: Въпрос за финансиране, старт-ъп програми от млад човек, които иска да прави бизне
Да и аз това му го казах. Особено, ако намери редовни, че той няма смисъл да се занимава с нищо освен поддръжката на къщата.
Проблема, че той не знае, какво иска, той ако знаеше щеше да го направи, а не да пише едно и също.
Чака държавата да му помогне, то по неговата логика всичките трябва да чакаме!
То и аз не бих му помогнал само като прочетох първите му 3-4 поста тотално ме отказа.
Ако къщата ти е голяма - отдаваш под наем, това което не ползваш и свежите пари вкарваш в бизнес. Така като те чета, никаква идея си нямаш от това как се прави бизнес, по-скоро се водиш от някаква фантазия за това колко добър разработчик на игри си. Извинявай брато, обаче ако роднитите ти, които си писал че са в чужбина, не искат да ти помогнат с пари(защото нали са били супер доволни от гурбета), явно дори и на тях не им се вярват баслословните ти идеи.
Какво като имаш идеи? Приятел, ти нямаш нужда от евро програма, а от reality check.
Да и аз това му го казах. Особено, ако намери редовни, че той няма смисъл да се занимава с нищо освен поддръжката на къщата.
Проблема, че той не знае, какво иска, той ако знаеше щеше да го направи, а не да пише едно и също.
Чака държавата да му помогне, то по неговата логика всичките трябва да чакаме!
То и аз не бих му помогнал само като прочетох първите му 3-4 поста тотално ме отказа.