Ама те и там ли присъстват тези? Леле - нямам думи. За да попаднеш ам трябва яко да си се издънил. :lol:KoMaHgOc каза:И аз така си мисля, но този сайт не е включен в черния лист.
coolice каза:Всичките тези програм са РАБОТА и мястото им е в форум за ОНЛАЙН РАБОТА. ТОВА Е ФОРУМ ЗА ОНЛАЙН БИЗНЕС И СЕГА ЩЕ ДЕФИНИРАМ КАКВО СПОРЕД МЕН ОЗНАЧАВА ТОВА :
Да продаваш продукти директно на сайта си е бизнес. (собтвени продукти, дропшипинг, хостинг, домейни ... )
Да продаваш място за реклама е бизнес незавсимо дали си получаваш парите на клик или на процент от продажбите направени през рекламата на твоя сайт. (афилиейт програми - affiliate programs)
Да си фрилансър също е бизнес (спада към собственияно бизнес но договарянето с клиенти си е чист бизнес)
Да продаваш продукти на eBay е бизнес
......
Да гледаш някакви реклами (сайтове) по които да кликаш е работа!!!
и НЕ им е мястотот в нашия форум иначе да въпреки че една глояма част от тези програми са скам има и такива с които може да се припечели нещо но както споменах не им е мястотото тук
Pin2 каза:Малко издребняваме ми се струва. Мисля, че тези теми им е тук мястото (форума), но вероятно в отделен раздел.
Дали говорим за бизнес или работа или някъква си търговия, спам и т.н., винаги говорим за ПАРИ.
Ако парите не са идеята и критерия за който се борим в този форум, дай да си търсим друго място.... Това, че се обучаваме, опитваме се да правим бизнес, да работим върху проекти, да рекламираме, всичко е насочено към крайната цел - парите.
Колеги, има хиляди цъкащи сайтове с реклама, набор на реферали и всички имат една цел... да цъкаш докато ти писне и да си зарежеш парите които така или иначе не можеш да вземеш. Това е също част от урока, който този форум ни дава
Дерзайте![]()