А за генеруране на трафик, предполагам също не ме устройва.... Благодаря за инфото, Човече с антена!
Човечето с антена всъщност е логото на реддит, иначе за трафик разбира се, че става, но трябва да пипаш мнооого леко, примерно в генералните ниши като /r/pics/ там може да хванеш дневно към директна снимка и 10 000 трафик, но въпроса е да хванеш трафик от сайта ти, та нещата стават по-сложни с генералните ниши, например в /r/programminghumor напоследък забелязвам един индиец си рекламира сайта, пуска шеги и снимки през него, има към 50-100 ъпвота до няколко часа, после публикацията спада, коментарите не са много, но той не е и много оригинален, но предполагам по 1000 дневни да докарва най-много. Ако имаш ниша и те уважават ще влизат
, за пример :
https://www.reddit.com/r/netsec/top/ - много интересен субредит, но там трудно ако не си експерт, иначе има много ниши, които не са генерални и ако имаш някакъв блог където можеш да си позволиш да постваш по общи неща, със сигурност можеш да докараш към 1000-2000 трафик докато новината е "hot", стига да напишеш нещо интересно или да споделиш такова, като снимка и т.н., но за генералните ниши е мнооого трудно, почти не съм виждал хора в генералните ниши да успяват да рийчнат +1000 , може би някоя по-интересна тема от тук:
https://www.reddit.com/r/technology/ , но трябва да има и клик байт, и новината да е интересна, че да я закоментират и подпукат редиторите.
И пак сега като разглеждам повечето неща от /r/technology са от големите сайтове, където със сигурност обикновени редитори са намерили новината/ статията и са я постнали, ако можеш да правиш такива статии, които сами ще ги публикува някой като ги види ще е най-добре. Идеята е, че всеки се бори за карма и плюсчета към профила, и ако намерят някоя интересна статия за нещо нишово, вероятноста да я споделят в такъв нишов субредит е голяма, абе като цяло играчка е, аз това цялото нещо го пиша като редитор фен, никога не съм си рекламирал неща там, май само на едно място и ме бяха банирали веднага, но беше отдавна.