От: Въпрос за WP - SEO на категории
Аз съм през палтоп, това не е таблет. От 10 инача на долу са на-честите резолюции за табетите.
Ако може да са нофолул ще е супер. Все пак не е задължително да им пренасят линк джус, а и не им е нужен, при положение, че оферта след месец или по-малко, мое да не е активна. Иначе за да стъпиш на конкуренцията, ще трябва да предложиш нещо в повече не само оферти, както се вика, ако имаш път натам, хващаш апарата и прави едно клипче, което да си е за твои нужди. Винаги съм се възхищавал на хората с такива сайтове - атракции, туризъм, екскурзии, защото за да направиш добър материал, трябва да си там и да го създадеш. Не, че и за другите неща не е така, но тук е друго определено.
С няколко такива материали и добре направени текстове, мисля че скоро си при конкурентите. Не искам да го казвам, но съм длъжен - моделът на успения бизнес е не да продава, а да дава нещо на потребителя, а ако той го хареса, ще купи и нещо от вас. Преди няколко дни ми хареса нещо - седях си на едва витрина за сладолед, не ми се ядеше толкова много, но нали се сещате - нещо цветно докато се разхождаш из сивите улици и се спрях. После се загледах във витрината и видях един странен на цвят и вид (за мен) сладолед - жълт с някакви късчета плодове, доста свежо изглеждаше. Продавачката дойде със заредена вече лъжица от него и ми даде да опитам. Дори не казах нищо. След това се сещате, купих си. Не защото се чувствах задължен, а защото наистина си заслужаваше.
Поуката е това, което казах - дай нещо фри и после им селни. Ще видиш, че ще се получи по-добре така. А преди време, и беше прав, Кори беше казал, че хората не влизат да купят, като начална идея, а да получат информация. И да, аз като гледам за екскурзии, първо се образовам къде е най-добре, ако ми се ходи на планина и какво има на мястото (жената обича да гледа забележителности).