От: Въпрос относно ЗДП и мигащите светлини.
Ех, мама му стара. Много тактично се хващате винаги за това къде ви оттърва. Жалко, че не написах по-малко километри, още по-интересно щеше да е.
Само едно ходене до Софията е 700+ км. НЕ бива толкова едностранно да гледате на нещата. В интерес на истината километри верно си се навъртат по множко, но продължавам като "неопитен шофьор" да твърдя, че не навъртените километри са най-важното, въпреки, че от една страна и това го има, но ако е по идентични маршрути в позната обстановка не се брои направо. Опитен шофьор е този, който (пак казвам) е карал автомобили с ляв и десен волан, в най-различни атмосферни условия, с предно и задно предаване и т.н. Важното е да си пробвал от всичко, дори да си се въртял насам натам, по канафки и т.н. Не е лошо да ти се размине някоя сериозна катастрофа на косъм, за да оцениш истински нещата.
Пуснах темата, за да разбера дали и кое е забранено от ЗДП относно тези светлини, а всички моторизирани колеги ми се стоварихте отгоре и то все хващайки се за неща, за които ви е удобно да говорите. Единия ме вини, че съм написал 15к и хич не си прави труда да се замисли, за другите работи, които съм написал, друг вика, че мразел да му мигат в очите, а не се замисля, че е по-добре да ги види, от колкото да не ги забележи и да се натресе отгоре ми.
Не бива толкова едностранно и тесногърдо да гледате на нещата, колеги. Най-малкото, че като не се познаваме всеки може да напише общо взето всичко за себе си и да се представи под каквато светлина си поиска. Аз разбрах каквото ми беше нужно и благодаря на колегите, които просто ми отговориха по топика и не се правиха излишно на интересни, а извода ми от цялата ситуация е, че колкото по-малко говори човек тука - толкова по-добре.
Кажеш нещо, каквото и да е то, и 693 човека моментално ти се стоварват отгоре, които го раздават ренде и непременно са на 100% на опаки. Не е окей т'ва. Някои хора сте доста арогантни, а едно време далеч не бяхте така. Вероятно от многото успешни сделки..
Както и да е, аз се изчерпах по темата. Мисля, че разбрах каквото ми беше нужно и нямам какво повече да добавя повече. Ще направя каквото сметна за окей, ще си сложа едно гигантско "У" както ме посъветвахте и то не за друго, а да ме разпознаете като ме видите някъде и да ме спрете да ми се скарате, хи хи..
)
- - - - - - -
@biaaro, братле, дано си окей сега! И аз по-миналото лято катастрофирах и минах доста по-леко от теб, само едно счупване, малко проблеми с таза и прешлените, ама мина вече и гледам да не го мисля много. Гадното от цялата работа беше, че 20 минути седяхме като кучета на асфалта и абсолютно никой не спря да помогне, докато чакахме бърза помощ и полиция. Всеки минава и заминава без да го ебе кой как е, а бяхме в покрайнините на населено място. Дори на 112 ние се обадихме, а комичното беше, че след като им звъннах първия път казаха, че ще изпратят екипи и десетина минути след това ми се обадиха отново, за да ме попитат дали аз съм се обадил и дали искам да потвърдя катастрофата. И след още 10 минути дойдоха, а до болницата се оказа, че с включени светлинни и звукови сигнализации се стига за не повече от 3-4 минути. Че така де... България.