IvanKarakov
Active Member
От: Въпрос относно интериорни врати
Благодаря ти за инфото и за предложението. Получих някаква яснота по въпроса. Съдейки по това, че е с пълнеж => е от 3-5 група. Само не знам какво точно е покритието. Утре ще имам размерите и ще се свържа с теб.
Само едно допълнително въпросче. Каза, че не трябва да се мокри, освен ако не е PVC или алумиий, а тази не е от алуминий. Предполагам говориш за директно излагане на водна струя. В моят случая вратата е достатъчно далече от директната водна струя. Мокри се, но малко от пръски и конденз. Предполагам, че в този случай не е проблем и затова е монтирана такава?
Привет, колега!Трудно ще намериш вариант : евтино/добре да ти пасне размер и цвят.Предлагам ти да измериш размера на крилото , а после и на светлия отвор (от стена до стена и от годе до пода) като махнеш первазите на въпросната врата.После аз ще видя дали ще мога да ти дам нещо от мострените ни неща, стига да те устройва.Или пък от новите ни неща, но имай предвид, че ВРАТАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА НЕ Е ИЗЛОЖЕНА НА ВОДАТА!!! Каквато и врата да сложиш се унищожава от влагата, освен разбира се ПВЦ или алуминиева.Тук можеш да прочетеш малко информация за това как да избереш врата.Дано да съм ти полезен по някакъв начин!
Благодаря ти за инфото и за предложението. Получих някаква яснота по въпроса. Съдейки по това, че е с пълнеж => е от 3-5 група. Само не знам какво точно е покритието. Утре ще имам размерите и ще се свържа с теб.
Само едно допълнително въпросче. Каза, че не трябва да се мокри, освен ако не е PVC или алумиий, а тази не е от алуминий. Предполагам говориш за директно излагане на водна струя. В моят случая вратата е достатъчно далече от директната водна струя. Мокри се, но малко от пръски и конденз. Предполагам, че в този случай не е проблем и затова е монтирана такава?