От: От: Въпрос относно оригинален Windows 7
Май ти не си я прочел...
Хубаво си видял темата, да беше я прочел поне
Май ти не си я прочел...
Хубаво си видял темата, да беше я прочел поне
Замислям се да си купя win 7, но искам да е от сайт на майкрософт. Питах тук https://www.microsoftstore.com казаха ми, че те предлагали само най-новите вин 10, ако съм искал 7 да потърся в магазините в БГ.
Някой може ли да ме светне за някоя по сериозна фирма (сайт) в тази област и други което ме тормози, че като ще давам пари ще искам да е последно издание, не някой стар бъгнат, а как да разбера до коя дата са последните издания? Във википедия пише win 7 2009, win 8 2013. Осмицата много грозна квадратна, но пък по-нова, чудя се кое ли ще е по-добро, въпроса е да няма бъгове.
Замислям се да си купя win 7, но искам да е от сайт на майкрософт. Питах тук казаха ми, че те предлагали само най-новите вин 10, ако съм искал 7 да потърся в магазините в БГ.
Някой може ли да ме светне за някоя по сериозна фирма (сайт) в тази област и други което ме тормози, че като ще давам пари ще искам да е последно издание, не някой стар бъгнат, а как да разбера до коя дата са последните издания? Във википедия пише win 7 2009, win 8 2013. Осмицата много грозна квадратна, но пък по-нова, чудя се кое ли ще е по-добро, въпроса е да няма бъгове.