Здравейте ! На повечето от вас въпросите ми ще им се сторят глупави най - вероятно, но все пак имам нужда да питам.Реших да се занимавам с афилиейт интернет бизнес, надявайики се да изкарам нещо.Знам, че не е лесно, но все пак се почва от накъде.Сайта си го изградих сам, с помоща на доста четене в интернет и благодарение на опита "проба - грешка" и така.Сайта не е нищо особено, но като за първи сайт, мисля че е сравнително добре.Пиша го на Notepad++.Домейнът ми е регистриран от godaddy.com . Записан съм като афилиейт през програмата на crocmint.com. Хостингът ми е също от там, безплатен.Сайта ще го качвам с програмата Filezilla.Въпросите, които искам да задам са следните.Трябва ли с нещо да укажа( някакъв код или нещо от сорта ) в отделните странички на сайта ми, че да речем началната страница, ще отговаря на домейн superbilki.com , примерно ? Ако не, как се подразбира когато напиша в браузъра даден домейн, коя точно страница да зареди ? От това, че когато изискваш хостинг ти искат домейна ли ? За началната страница, знам че трябва да носи името index.html , но за останалите страници какви имена трябва да носят, произволни ли ? Ако напиша в браузъра superbilki.com/pomagashtotohapche , кое е това нещо, което да накара браузъра да зареди, точно тази страница, която трябва и която аз съм качил на хостинг сървъра ? Извинявам се, ако са глупави въпросите ми, но не съм много наясно. Благодаря ви искрено на всички за прекрасния форум