Въпрос относно google translate...

bad_boy

Member
Въпросът ми е към хората който знаят английски (е то май всички тук знаят),по точно интересува ме как преводача превежда от БГ към ЕН. Понеже искам да си направя сайт на английски, ще стане ли да си превеждам статийте с преводача и да ги публикувам?
 
От: Въпрос относно google translate...

става обаче ако ги четат реални хора, направо ще затворят сайта още на 2-рото изречение и ако запомнят домейна няма да се върнат. Става иначе чат пат да храниш бота с контент, ама някъде дето няма кой да чете. Паразитно блогче примерно
 
От: Въпрос относно google translate...

Google Translate е един от най-добрите приятели на оптимизаторите, които искат да уникализират съдържание, което все пак да не учавства в "Article of the day". Но никога не го предоставяй на хора без да го редактираш ръчно, защото както radev каза не очаквай хората да те запомнят с добро.

Off: Има един участник в avtorentacar, които очевидно не разбира български или пък си прави разни експерименти и съдържанието му е translate-нато за да бъде на български и да е уникално. Метода върши работя и за friendly Black Hat content... но ако ще криеш съдържание, по-добре го направи като хората :)
 
От: От: Въпрос относно google translate...

Паразитно блогче примерно


Какво означава това?

Т'ва значи ... Примерно имаш адсенс в някой блог и си позиционирал рекламите доста добре сляти със фона ,така че когато някой влезе в блога ти вниманието му да се насочи право към тях ... а отдоло под тях например да има артикълс с контент , който може да не е смислен и да е шитав като цяло , но целта е просто да пълниш яко с контент :d
 
От: Въпрос относно google translate...

който може да не е смислен и да е шитав като цяло , но целта е просто да пълниш яко с контент

хахахахахахахахахаха добре, много добре обясни, взел си ми думите от устата. Аз бих се изразил по съвсем същия начин
 

Горе