samisyuleyman
New Member
Здравейте, Имам въпрос относно този сайт магазин за платове в ahrefs показва някакви линкове от чужди сайтове от къде се взеха които са със странни букви и защо е толкова нисък domain ratinga?
Аз пък съм доволен, да подбирам си ги повече, но си заслужават доста предложения тук.Не вземай линкове от форума, няма да се възвърне тази инвестиции.
дай линкове моля теИ тук има много добри предложения в пазара, както и в линк билджинг секцията.
Аз пък съм доволен, да подбирам си ги повече, но си заслужават доста предложения тук.
Примерно това е добро предложение:дай линкове моля те
За тук потърси Талов, той има хубави предложения.а от къде да търся линкове ?
Дай инфо за тия бюджетни и хубави линкове, че и ние да се възползваме.Не вземай линкове от форума, няма да се възвърне тази инвестиции.
Силни евтини линкове не са много съвместими понятия. Но се продават доста силни на под себестойността си, ако правиш индивидуално запитване към дадения сайт.Дай инфо за тия бюджетни и хубави линкове, че и ние да се възползваме.
Разбрахме вече, че във форума линковете са или скъпи или слаби. Аз не мога да случа на силни и евтини линкове.
Къде видя да споменавам нещо за цена?!Дай инфо за тия бюджетни и хубави линкове, че и ние да се възползваме.
Разбрахме вече, че във форума линковете са или скъпи или слаби. Аз не мога да случа на силни и евтини линкове.
Къде видя да споменавам нещо за цена?!
Който няма цветен телевизор няма да яде халва е логиката ти.След като отсичаш "не взимай тук", значи някъде другаде трябва да има нещо по-добро.
А тук поне от моите наблюдения има разнообразие от предложения, което включва от евтино и слабо, до скъпо и силно.
Следователно някъде другаде трябва да има бюджетно и силно, иначе защо ще казваш, че тук не трябва да се купува нищо?