А относно годините ? На някой места четох , че са нужни 14 години.
Да и ти вземат 3 лева при издаването , въпреки ,че никъде не пише това при кандидатстването онлайн.
Въпросът при хората < 18г. е, че именно НЕ ИСКАТ да се използва родител, нито той да знае, нито нищо. Т.е. без негово участие, знание и прочие. А това в повечето банки (ъ-ъ-ъ, май у всичките!?) не може да стане.
Именно и това е големият проблем на голяма част от teenagers. Да, за 5% не е, на които родителите им са „пичове“. Не знам дали тук става въпрос за такъв вид или не, но за 95%… си е така.
Относно плащането във валута - може да се плаща в каквато и да е било (дори и безизвестни такива). По-важното е, че ще има превалутирани, което не е много добре.
Ако ще се ползва за редовни плащания в различна от BG валута, то е добре да си бъде в такава по default картата (£/€/$). Пък парите и на гише могат да се внасят в лева, те пак ще се конвертират във валутата на картата.
Ако ще е дебитна карта, която може само да пълниш, с минимални месечни такси за поддръжка, може и да се навият. Все пак ще е хубаво да направиш някой друг скриншот на някой акаунт вече зареден с чакащи пари. Няма нищо по-обедително от това да покажеш, че си почнал да изкарваш пари онлайн на 14 години. Не започвай като повечето отзад напред...не са изкарали нищо, ама им трябва много спешно карта. Това винаги ми е било странно. Даже си спомням, че първите пари, които изкарахме онлайн, нямахме достъп до тях. В последствие се нагласиха нещата в това отношение. Пробвай този вариант, мисля, че ще се получи при теб. Поне процента на родителите, които не помагат в такива ситуации е малък. Поне по мои наблюдения де.Само за едно плащане е през "skrill".А до въпроса за родителите , за жалост мойте не са от тези 5% и ще трябва да ги убедя.
А знаете ли от коя банка да си изкарам Visa Electron, за да става за плащане в гугъл? Искам да си купя няколко приложения за телефона и не мога
При мен бачка с visa electron от банката за която става въпрос в темата.
Въобще с всички visa electron трябва да става. Провери дали въвеждаш всичко вярно.