Аз грам не бих се бутал в центъра. Даже хич.
Не съм в центъра и съм мега доволен от този факт и никога няма да се набутам. Там въздуха е най-кофти. Не само заради задръстванията, но и заради самите улици, които не може да се обходят е нормална водоноска, за да се изчистях от гнеста, която се трупа всеки ден от трафика там.
@gangster, каквото и да правиш, съседите винаги ще са или кофти или не чак толкова. От моите съм доволен. От 3 на етажа, горе долу само едните са некви криви, ама няма как да не са, такъв е и общо материала в БГ.
Не си ги чул, защото не къртят носещи стени. Чакай да дойде да бие плоча, тогава пак ще си говорим.
Или да режат дърва за зимния сезон, това също ми е от любимите.
Това с теча е проблем №1 на всеки, който живее на последния етаж, но няма как. За това, ако ще обсъждаме съседи, темата минава в друг дух. Да приемем, че си с читви хора.
В центъра на никой не му се живее. Мисля, че няма толкова луди тук.
Аз едвам сега си намирам, а не съм в центъра, ти ми говориш за там.
Иначе сме го отиграли това с багажа, спираш пред входа, разтоварваш, някой чака, а ти отиваш да препаркирваш.
Няма как да разбереш дали са свестни или не. Но ако купуваш нещо за 150 000+ лева определено ще гледаш и ще си проучваш. Не питаш брокери и други тарикати, а правиш проучване какви хора живеят там. Аз за един смартфон питах цял месец, а пък няма за един мезонет да се напъна.
Винаги има дебили и ще има. Няма как да няма. Просто логически е невъзможно да няма, в кооперация от 5 етажа, примерно, с по 3-4 апартамента на етаж, няма как да няма някой олигофрен. Учили сме теория на вероятностите и % да има кофти типове при наличие на толкова хора е не реален, но и голям.