От: От: В какво бихте инвестирали 1000 евро ?
До скоро имах положително мнение за теб, но явно съм грешал. Говориш толкова теоритично, че няма накъде повече. Допускам че си автор на книги от рода на "Как да забогатеем по-бързо", от които може да забогатее само автора. Ако съм асоциален тове не се оправя с курсове. И не, много добре разбрах какво имаш предвид, но всичките ти писания са практически неприложими. На теория всичко е много добре, но на практика не става точно така. В другата тема твърдиш, че всичко трябва да се инвестира. Тука пък говориш за потребности. Честно не те разбирам. Знам, че съм от 99-те процента които спорид теб никога няма да станат доволно богати. Просто говори практично. Така можеш да помогнеш на автора. Другото е чесоне на клавиатури. Защото на теория всичко е много добре, ама на практика нищо не е така. В живота е важно да се съобразяваш с промените и да се възползваш от това. Ама на това няма курс който да те научи. Явно е, че теоритиците в тоя форум са станали твърде много. Не искам много. Искам да посочиш един курс който например би бил порезен на някого с 1000 евро, така че да извлече финансови ползи от него някога. Ама не говорим ако те уволнят, падне бомба, фалираш и т.н. Говорим в общия случай в който си специалист със стабирна работа, други места на които можеш да постъпиш, ако нещо стане с текущото и т.н. Естесвено, че има хиляди курсове за преквалификация, ама не говорим за това.
Ти правиш ли разлика знания и прилагане на знания или по просто казано между да вземеш решение и наистина да действаш по него? Ако беше наясно, това щеше да знаеш, че това е модерният бич - аз го казах по-горе, но не го разбра! Знания без действие е просто потенциал! Ако си асоциален точно с курсове/семинари/консултации ще се оправиш това са все неща, които инвестираш в себе си! В друга тема писах, всичко трябва се инвестира но започва от теб! Няма как да инвестираш в каквото и да е когато си лабилен и не можеш си контролираш емоциите и нямаш контрол над себе си! Това, колкото и да ти е трудно се променя именно с курсове/семинари/консултации и т.н примери колкото щеш - Менис Юсри, Тони Робинс, Браян Трейс и т.н.
Щото питаш с малко над 1к евра ще хванеш тази промоция
http://cardoneuniversity.com/ и ще имаш достъп до информация, която дори и да те уволнят ще можеш да почнеш и да градиш, а ако не те уволнят да градиш още по бързо.
АКо искаш може да минеш през курсовете на Франк Кърн ама ще трябва повече пари.
Също така, ако искаш сам да променяш живота си и да имаш положителна промяна с огромен резултат във всяко направление са ти нужни правилните инстурменти и методи може да минеш този курс
http://nlpcenter.org/услуги/сертификационни-програми/
Мога те залея с курсове по личностно развитие, самопомощ, разстеж, развтиеи, бизнес, финанси, инвестиции, здравословен начин на живот и т.н. и т.н. - още ли мислиш, че като бачкаш на 1 заплатка и си хванал Господ за шлиферът и не си само саботираш развитието?
Не знам каква практика искаш, когато ти е трудно да концептуализираш какво съм писал - дано вече правиш разлика между инвестиране в теб самият теб и инвестиране в активи! И се надявам да диференцираш преквалификация с нови умения и увеличение на личният ти потенциал.
ПП Това, което ти дадох ще ти донесе пари, защото е насочено към менталната ти настройка и вземането на правилните решения и да имаш мотивацията, дисциплината и психологията за да застанеш зад тях докато успееш.
ПП 2. За жалост, все още не съм автор на такава книга - просто не съм го отркил тази бърза и сигурна формула за огромно богатство, което масата може да направи.