Интересуват ме домейни на промоция всякакви, но главно .com
До сега не съм взимал от чуждите фирми нито хост нито домейн. Имат ли някакви различни правила или уловки когато взимаш домейн на промо цена?
И дали могат да се ползват с бг хостингите
Ще се радвам ако помогнете.
Имаме банер на www.vpsbox.eu който върти $2.99 ком като цъкнеш на него се отваря промоцията (плащането е само с карта обикновенно е така за промо цени) банера е от квадратчетата в сайд бара
не ми е за афф комисионни не мисля даже си взимаме парите от този афф банера се върти там да не е празно... ако може да го скипнеш аффа скипниго (не съпортвам годеди) да казвате после взехме афф през вас НЕ препоръчвам да си го взимаш спамвам линка и се опитвам да съм полезен плати си на друга фирма 10 долара
Интересуват ме домейни на промоция всякакви, но главно .com
До сега не съм взимал от чуждите фирми нито хост нито домейн. Имат ли някакви различни правила или уловки когато взимаш домейн на промо цена?
Ще се радвам ако помогнете.
Нали си помагаме тука. Какво лошо има в това да питам?
Да, помагаме си тук и колегите ти казаха къде какво да потърсиш. А иначе няма лошо и в питането, то всъщност това "лошото" си е за твоя сметка и говори за непрофесионализма ти - правиш сайтове, хвалиш се, че едва ли не правиш сайтове на конвейер, обаче в същото време не си информиран за нещо, което е част от твоя бизнес и не знаеш къде да го намериш?
Всички в тоя форум се дразнят от всяка моя тема
1- Не се хваля
2- Не съм казъл, че съм си правил големите проекти аз
3- uphero вижте ква репутация ми е дал Виж файлът 6928
4- Вече няма да искам никва помощ от вас, защото не помагате по никакъв начин, а само са перчите. Моля ви се Е*ете повече. На никой не му е работа дали съм ПРО или Аматьор.
До админа: Това лапе "uphero" продължава за глупости да раздава репутации. Май никакво наказание не получи миналият път.
?!? и да не може да ползва търсачката на форума...И дали могат да се ползват с бг хостингите
Вапер пич , като ти гледам писаниците и тежкарската снимка за аватар съм по голям от теб - на 25 години съм.Всички в тоя форум се дразнят от всяка моя тема
1- Не се хваля
2- Не съм казъл, че съм си правил големите проекти аз
3- uphero вижте ква репутация ми е дал Виж файлът 6928
4- Вече няма да искам никва помощ от вас, защото не помагате по никакъв начин, а само са перчите. Моля ви се Е*ете повече. На никой не му е работа дали съм ПРО или Аматьор.
До админа: Това лапе "uphero" продължава за глупости да раздава репутации. Май никакво наказание не получи миналият път.