Доста години са, видял, че нищо не ст ава, или му омръзнало , и стана президент, не виждам нищо лошо. Пък и ти ако се замислиш преди толкова години какво си мислил, променяме се.Ето къде му е силата на татко Ручи:
Доста години са, видял, че нищо не ст ава, или му омръзнало , и стана президент, не виждам нищо лошо. Пък и ти ако се замислиш преди толкова години какво си мислил, променяме се.Ето къде му е силата на татко Ручи:
Ама защо оправдаваш чуждо решение пред тоя, и то при положение, че няма какво да се оправдава?Доста години са, видял, че нищо не ст ава, или му омръзнало , и стана президент, не виждам нищо лошо. Пък и ти ако се замислиш преди толкова години какво си мислил, променяме се.
Не просто уволниха, а дисциплинарно го уволниха за уронване престижа на учебното заведение.Уволниха доцента, протестирал срещу предизборното посещение на Вожда в УНСС. Нищо ново. В Северна Корея направо ги разстрелват, ама още не сме стигнали дотам
Ама като им издейства Борисов 8-те милиона за новия корпус, не беше предизборна агитация.Не просто уволниха, а дисциплинарно го уволниха за уронване престижа на учебното заведение.
Какво значи "издейства"? Тези 8 милиона ги платихме аз и ти, не Борисов. Айде да не говорим така, сякаш Тиквата работи с някакви лични пари и едва ли не от алтруизъм раздава милиони наляво и надясно.Ама като им издейства Борисов 8-те милиона за новия корпус, не беше предизборна агитация.
Издейства означава, че е насочил определени пари към определено място, без да е длъжен да го прави. Никой не казва, че са лични тези пари.Какво значи "издейства"? Тези 8 милиона ги платихме аз и ти, не Борисов. Айде да не говорим така, сякаш Тиквата работи с някакви лични пари и едва ли не от алтруизъм раздава милиони наляво и надясно.
https://offnews.bg/obshtestvo/7-5-m...-na-unss-izlizat-ot-dzhoba-na-dan-702036.html
Тиква или не, дъните се яко и вие. Добре, че не се излъгах да пусна за вас. По леви сте и от БКП.Какво значи "издейства"? Тези 8 милиона ги платихме аз и ти, не Борисов. Айде да не говорим така, сякаш Тиквата работи с някакви лични пари и едва ли не от алтруизъм раздава милиони наляво и надясно.
https://offnews.bg/obshtestvo/7-5-m...-na-unss-izlizat-ot-dzhoba-na-dan-702036.html
По-добре от Божковист.Хъм .... Това къде съм го чувал.... А да, казвал си го около 200 пъти вече. На всички е ясно, че си герберастин в червата, няма нужда да го припомняш постоянно.
Което пък означава, че е купил едни хора, за да му съдействат на изборите.Издейства означава, че е насочил определени пари към определено място, без да е длъжен да го прави. Никой не казва, че са лични тези пари.
Издейства означава, че е насочил определени пари към определено място, без да е длъжен да го прави. Никой не казва, че са лични тези пари.
Епа, гатанките са излишни. Тошко-то ясно заяви, че няма да съставят кабинет и ще вървят към предсрочни. Много ще се радвам обаче, ако вотът им падне поне на половина, защото такива тънки сметчици са адски грозни. Освен това не ми харесва некви повярвали си посерковци да ми киселеят.Преди час приеха в Парламента всеки законопроект да се гласува до 3 дни след внасянето му.
Който има акъл, ще се сети за какво става въпрос.
Колкото по-скоро са изборите, толкова по-голяма е вероятността резултатите да се повторят и тогава какво правим?Хубаво ще е да са скоро новите избори, да се хванат да управляват и да се самоприключват по-скоро, че тая политическа криза заедно с другите не е ок. При нови избори, обаче Божков и патриотите най-вероятно ще са вътре, надявам се за сметка на мутрите.