Тук съм съгласен, относно вземането на решения, ясно е, че Слави се допитва. Но в случая даже не съм сигурен, че това е нещо добро. На българския народ очевидно му трябва пастир, защото повечето са овце. Такова ни е състоянието към момента за съжаление, търси се някой с твърда ръка да взема решенията и да подвиква на овцете, че да ги вкара в обора
Иначе кажи ми ти в твоята фирма, ако търсиш човек да ти изправи фирмата, да я промени, развие и т.н. ще вземеш ли Слави? Ще те впечатли ли той на интервю и с какво?
Политика и бизнес си приличат понякога, когато искаш да променяш и да създаваш нещо ново, алтернативно, ти трябва супер много енергия, желание, нестихващ ентусиазъм, нещо което те мотивира много, за да не спираш пред трудностите. Когато искаш да промениш цяла държава, половината от която няма да иска да се променя, щото си е ок, ти трябва всичко изредено горе по 1000. И после погледни Слави...
С какви подбуди според теб той влиза в НС като едва гледа?
Сериозно, какво знаете за този човек извън това, че е популяризирал наистина успешно фолклорни песни, на които всички сме пили? И повечето му избиратели нямаше никога да ги чуят, ако не беше той, за което евала!
Наистина кажете ми, какво знаете за него, за начина му на живот примерно, извън това, че го дават по ТВ вече 20 години. Интересно ми е. Едно е да те показват 1 час на ден по телевизията и другото време да си правиш каквото искаш в сенките, друго е цялото внимание да е приковано в теб и от сутрин до вечер всички медии да говорят за теб - за справка Бойко.
И оттук следващият въпрос, за какво му е на човек на тази възраст, в такова здравословно състояние с неговите пари и слава да се бута в тая политика? Кауза?
Аз примерно не бих си го причинил...
П.П. Последното важи и за Бойко, след 10 години управление, аз вече бих се оттеглил. Но явно властта е опиат, а и предполагам, че иска да остане в историята.