Евала, че разсипват държавата за моя и твоя сметка.Как щяхте да реагирате, ако Слави беше решил да прави мандат със "статуквото"? Представям си какъв вой щеше да настане, че е подлога, патерица, лъжец и т.н. Евала, че отстояват позицията и не се подават на евтините манипулации на Боко, Корнелия и другите. Живи и здрави на следващите избори дано са първа сила и да се надяваме, че патериците на ГЕРБ няма да се намърдват в НС.
Ясно, момчета, връщайте бай Тошо тогава. Ама няма да ходите в чужбина на море, сори.
Това явно е запазена територия само за Баце. Тичай да гласуваш за негоЕвала, че разсипват държавата за моя и твоя сметка.
Със сигурност ще е за него, а и доста хора около мен.Това явно е запазена територия само за Баце. Тичай да гласуваш за него
За да сложиш Божков ли? Хахахахах,ти си гений!Ние Бай Тошо искаме да махнем бе, той е на власт в момента, още ли не си разбрал?
За да сложиш Божков ли? Хахахахах,ти си гений!
Че ти гласува за него, не аз?!? Плюс това той спонсорира няколко партии, които вече са в Парламента.Божков никога не е имал шанс за нещо различно от 4-5%, еле пък да съставя правителство. Тая дъвка знаеш къде да я завираш
Че ти гласува за него, не аз?!? Плюс това той спонсорира няколко партии, които вече са в Парламента.
Значи да раздаваш милиарди за 10 години не е разсипване, а сега някакви 50-100 милиона за нови избори ще бутнат държавата.Евала, че разсипват държавата за моя и твоя сметка.
Само в твоята глава са тия сметки, ама карай да върви.Значи да раздаваш милиарди за 10 години не е разсипване, а сега някакви 50-100 милиона за нови избори ще бутнат държавата.
А твоите хубостници са толкова леви, че чак ме е срам да се произнасят демократи.Тедката живее в някакъв негов свят, в който Баце е демократ, а останалите - новите Живков