Гроб умре! Айде наздраве!И ти ли Нане се пребоядиса? Нали беше демократ? Или той Слави бил десен, така намекна...хахаххаах...
Леле, ти си болен, бе момко, само това повтаряш! Е като умре, някой ще ти напълни джоба ли? Хаха...Гроб умре! Айде наздраве!
Толкова си може плевенският мозък. Особено без съветници или сценаристи!Славчо да си беше мълчал. От кухо, по-кухо интервю.
Никава, ама никаква идея какво да прави по-натататък.
Явно ваксината те е ударила в главата. И преди беше куха лейка, но вече тотално изгуби връзка с реалността.Ти си гледай партията-майка, аз съм си много добре.
Удари ме, в долната глава.Явно ваксината те е ударила в главата. И преди беше куха лейка, но вече тотално изгуби връзка с реалността.
Моят джоб аз си го пълня. Искам обаче разни мутри да не си пълнят техните с милиониЛеле, ти си болен, бе момко, само това повтаряш! Е като умре, някой ще ти напълни джоба ли? Хаха...
И аз го искам, ама как не разбра, че едни мутри се сменят с други, а ние пак ще се ядосваме. Защо всички забравихте за кражбите на БСП? Че то от тях тръгна всичко. А сега те си кротуват и потриват ръчички, чакайки удобен момент да се възползват от ситуацията.Моят джоб аз си го пълня. Искам обаче разни мутри да не си пълнят техните с милиони
Такава вакханалия и кражби не е било от 90-те - милиони от обществени поръчки, повсеместна корупция, златни кюлчета, мутренски нрави и манталитет. Крайно време е този режим да приключи.И аз го искам, ама как не разбра, че едни мутри се сменят с други, а ние пак ще се ядосваме. Защо всички забравихте за кражбите на БСП? Че то от тях тръгна всичко. А сега те си кротуват и потриват ръчички, чакайки удобен момент да се възползват от ситуацията.
Прав си, тогава се избиваха по улиците директно.Такава вакханалия и кражби не е било от 90-те - милиони от обществени поръчки, повсеместна корупция, златни кюлчета, мутренски нрави и манталитет. Крайно време е този режим да приключи.
Що бе, Любо е готин. Само че Илчовеца ще ходи на прокурорче скоро...Айде Любо Жечев също с материал по темата с Илчовски. Типично в негов стил. Гербрастите да не гледат
Какво коментираш, без да си изглеждал видеото. На прокурор ще се ходи, ама Илчовски май ще е в ролята на свидетел. Други ще са обвиняемите. Тая лавина която тръгна, няма да можете да я спрете!Що бе, Любо е готин. Само че Илчовеца ще ходи на прокурорче скоро...
Само че преди това прокурочето ще си ходи.Само че Илчовеца ще ходи на прокурорче скоро
Е аз познавам и хора комунисти около мен, това не значи, че са лоши? Имам и цесекари, и левскари, ама всички се забавляваме заедно. Това, че за теб спорът във форума е на живот и смърт си е твоя работа.Какво коментираш, без да си изглеждал видеото. На прокурор ще се ходи, ама Илчовски май ще е в ролята на свидетел. Други ще са обвиняемите. Тая лавина която тръгна, няма да можете да я спрете!
Как така Любо е готин? По вашата логика е тъмночервен комунист, как готинин?
Чакаме Славчо да ти вдигне данъците, че нали ГЕРБ изпразнили хазната. И ти ще им кажеш - браво, така им се пада, нищо, че и аз ще съм ощетен.