Това е неадекватно...
Много е жалко и не е приятно това което става в страната получават се много дребни разделения и тотална ненавист към друго мислещите. Това само ще доведе до по големи разделения и до нищо добро!
Мислех да не гласувам но като видях екзит половете реших да го направя (за ГЕРБ) имам много познати и приятели които го правят верояно това си е нашия балон (ние сме си добре харесва ми плоския данък не искам БСП с 28% такъв, никои не ме натиска и не ме търси от държавата, виждам редица нови предприятия и бизнеси инфра структура и прочие развиваме се добре като държава! Големите градове Герб работят и се правят неща паркове улици училища абе големите градове са си топ! Това си е моя аргумент не получавам нищо от държавата камоли от герб... Просто се дразня много вече някои вземе да ме нарича гербер или че това била партия ГРОБ или вече това било края абе глупости!
Ако всеки почне така няма да му се види края, трябва да се гласува и трябва да се уважава избора!!! Ако се вярва че всичко е нагласено и купено то всичко е приключило жалко че вече няма политика в политиката. А демокрацията е без страх да кажеш за кого и най-вече за какво гласуваш! И дано Бойко не е премиер
по добре ще е това сериозно го мисля!