Гнилото е това, че сега "дават" властта толкова лесно, а преди половин година всячески си я стискаха. Я ми обясни каква схема имат да дават властта трудно?Моето мнение е, че ако имаше нещо толкова гнило нямаше да дават властта толкова лесно нали Сега им дават пълната власт да действат какво друго да се каже...
Ами ако случайно не са истина? Аз незнам не съм съдия има си там прокуратура да разследва и нарушителите в затвора, какво по нормално има от това? То излизаше, че острови има, милиярди в офшорки... всичко трябва да се доказва! Неможе само на думи нали? Ето сега да вземат властта там останалите или президента и да разследват да си сменят, който не им харесва и да почват наред! Ама ако излезе, че такива неща няма? Какво тогава?
В България си. Тука кал се мята по всички и няма да спре това! Има донуси за всеки нали? За да не кажеш, че съм наивен Боко не е невинен но невинни май няма в тая игра
Христо Иванов - МАДЖО
СЛАВИ - мутри, офшорки,
Мая- сестра галева
Дпс -обрачи
ВМРО-паспорти
Това само на кратко, за всички има нали?
Тая карта е постигната ей така:Прав си....Виж файлът 21238
Лятото не подадоха оставка, защото как ще каже историята че "Боко" Бойко е бил успешен като няма завършен мандат? Сега вече има пълни 4 години вече може да дава оставки лесноГнилото е това, че сега "дават" властта толкова лесно, а преди половин година всячески си я стискаха. Я ми обясни каква схема имат да дават властта трудно?
Народът вече не гласува за хора, които го превъзхождат - професори, академици, царе, а за такива като тях – един от нас, Бареков, Трифонов, Борисов“, смята още той.
Абе Биарка, разбирам те, ама ти е малко къса паметта. Я си спомни предишните главни прокурори. Те направиха ли нещо малко, поне малко по-различно? Ако е така, дай пример.Имало било прокуратура... А ха ха ха ха ха... Верно ли?
Предишните даже не бяха в общественото полезрение Тези като почнаха да повдигат убвинения към олегарси, като ако не се лъжа и сегашен министър се влачи по съдилищата и станаха неудобни а и престъпни ама то това сигурно е случайно! Скептичен съмммм....Абе Биарка, разбирам те, ама ти е малко къса паметта. Я си спомни предишните главни прокурори. Те направиха ли нещо малко, поне малко по-различно? Ако е така, дай пример.
Кои предишните, за Татарчев ли говориш? Всички останали са на сдс или на тиквата, всъщност последните трима са авери на тиквата. Независим главен прокурор не си спомням да е имало последните 20 и повече години....Абе Биарка, разбирам те, ама ти е малко къса паметта. Я си спомни предишните главни прокурори. Те направиха ли нещо малко, поне малко по-различно? Ако е така, дай пример.
Поредната гавра с институциите, както и със собствените му избиратели - сбироток от мангусти и сплашен и платен слугинаж. Гласувалите по собствена воля за пп-гроб нямат никакво оправдание.
Някаква носталгия по билетчетата за търкане прозира....Кои предишните, за Татарчев ли говориш? Всички останали са на сдс или на тиквата, всъщност последните трима са авери на тиквата. Независим главен прокурор не си спомням да е имало последните 20 и повече години....