Не знам, само аз ли забелязвам как се заражда една омраза и неприязън към герб, в парламента изобщо..? То е очевадно вече отсекъде, че всички са против герб. Кат гледам, мазньотат се повече на Славун, а само до преди няколко месеца всички се дупеха на герберите. Това дали не означава, че преди са имали известен страх? Ако наистина е така, каквато и всъщност е логиката, то - от какво са имали страх тия хора??!!
Искаше ми се да направят коалиция герб + бсп + дпс, но като гледам това е абсолютно невъзможно. Славун го очакват тежки дни.., а още по-лошо - изглежда почти всички гледат към него с някаква надежда, дали щото ще почне да ни оправя или щото ще почне да оправя някои други хора
Ще правят някаква зверска ревизия, какво ли ще излезе от там, едва ли всичко е покрито, и като излезе дали наистина ще материализират заканите.
Някакво мазало се задава според мен, е и жабока-боко излиза в почивка, затишие пред буря май
Дано само накрая не се разберат с помоща на финикийските знаци.. и пак ние да го духаме по дефоулт, щото много мразим тая поговорка с песовете и дебилния керван