Абе ти си много опърничав, каза ти го и Sky мисля. Защо реши, че ги подкрепям? На какъв език да ти обесня, че не ги подкрепям, а питам на какво се възхищавате на бабикян, мая и останалите богоизбрани? Това искам да разбера, какво очаквате от тях, освен това да изгонят боката, нещо което е ясно още от след 4-ти април. Това те питам промит мозък, какво правим от тук нататък? Скечове ще прави ли славито сега с мая, с бабикян, пинокио? Какво правим от тук нататък? Не само да въртим всичко около гъзъ на боко, там е ясна работата. Кажи сега ДПС какво правят, дали не са преговаряли вече с бай чалга? Мозъчния тръст е в ДПС, колкото и да не ни се иска, материала е такъв, е виж нанди тя е нереализирана маноловица.
Не изобщо не съм опърничав, напротив, много съм разбран даже. Spy може да го потвърди, защото сме работили с него преди години. Но, като видя простащина, лъжи и измами, не оставам безразличен. И в живота и онлайн.
Така, ти си поредния дето го е срам да си признае, че подкрепя простака, но тайно гласува за него, щото да не дойдат комунистите. Надявам се разбираш колко си тъп. Тая стратегия дето сте я възприели да доказвате, че тулупа не е най-доброто, но другите са по-лоши, може да мине при най-големите малоумници, дето сами обувките не могат да си вържат. При нормален човек, това няма как да мине.
От тук нататък правим следното - изчегъркваме гробарите от властта, вкарваме колкото можем при Бай Ставри и продължаваме напред. Ако тези след простака кривнат от правия път и те при Бай Ставри, следващите и те, докато се научат. Не ме интересува кой чалга, кой рап, кой метъл.... Това шибано стадо, дето е свикнало да търпи всякакви своеволия на самозабравили си политици, трябва да се научи на нетърпимост към политиците. При най малкото съмнение за нещо оставка, при корупция, в затвора. Без милост, без компромиси. Като не можеш следващия. Така докато стигнем до когото трябва.
Знам че козата си иска пръч, както ти си искаш Тулупа, ама аз не съм съгласен.
ДПС са си много добре, досега бяга с гробарите, сега ще се ориентират кой ще е отпред и айде с него. Жалките ти опити да ме пришиеш към тях са толкова смешни, че само се издаваш, колко си прос. Целия форум знае, че съм хомофоб, расист и краен националист, тъй че успех