Че той никой не го приема. Дори не знам защо се опитваш да влезеш в комуникация с него. Или правиш някакви опити него.
Защото той и още поне 15 000 от 20 000 прочитания са разбрали материала като него защото така звучи наистина.
Точно тук е проблема ,че нещата са меко казано преекспонирани и са вързани на база предположения.
"Хората в групите са ПРОДУКТ" това как звучи? На мен лично като търговия с роби.
Беше писал и го махна после ,че бил съм се наричал краля на мрежата, ама така беше написано ,че аз видиш ли крал станах.
Беше написал , ама май и това го преправи по някаква негова логика ... Продавам групи с политическа насоченост, имам сайт ,в който има и политически новини и предлагам публикуване на статии . Е да бе ,ама тва са три различни теми и човека ги събрал и съчинил ,че политици ми плащат за статии. Е сещаш ли се ква интерпретация и как звучи на читателите им.
Сайта бил с препубликуване новини. Е добре де как видя препубликуваните ,а не видя ,че има статии от автори, от ИИ ,че даже и от мен (не ,че се справям много)
Ама човека натриса само това дето ще донесе интерес
Не било лично към мен щото бил ме споменал само веднъж и то чаааак на 20 ти ред. Е добре де що не спомена още 20 Ника от тук дето правят същото.