AMOUN
Well-Known Member
От: ГДБОП & БАРЕТИ МАЧКАТ В АКЦИЯ СРЕЩУ СЪЗДАТЕЛКАТА НА „АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА БОЙКО
Аз ще кажа.
Нормално е хората да преувеличават нали?
и ти да беше - в големия панаир
да те дърпат маскирани и ти ще се шашнеш и ще оакаш пейзажа нали?
и аз да съм и аз ще осера фронта
ама чакай кой как
дърпат те и те събарят?
ти губиш представа за времето!
НОРМАЛНО Е ДА ПРЕУВЕЛИЧАВАТ
като закъснее путито ти ко и викаш ?
ЕДИН ЧАС ТЕ ЧАКАХ МА АЙДЕ МААААА
а са минали 15 минути
или идвам след две минути а идваш след половин час?
Всеки умен човек / каквато не са 80 % от масата - податлива на влияние нали така / може да гледа и да прецени за себе си къде е истината?
Все едно като спорим с гея - никой от двамата не е на 100% прав ама си спорим - умния намира истината посредата.
И тук е така
СЕГА ПРЕВИШИЛИ СА СИ ПРАВАТА- ЗНАЕМ ГИ КАКВИ СА - БЛЪСКАТ ВИКАТ ПСУВАТ, НЕ ЗНАМ ДАЛИ ГИ НАДЪХВАТ ПРЕДИ АКЦИЯ ИЛИ ИМ ДАВАТ ДА ПИЯТ ПО НЕЩО ЗА ПАУЪР.
Но и в нощни клубове като влизат - влизат и мачкат- жени мъже всичко!
За мен на този репотажа е платен и предубеден - ПОРЪЧКОВ - както са му и останалите репортажи
тоя изкара пари преди 5 години и изчезна.. ама сега му свършват парите на репортерчето и ПАК СЕ ПОЯВИ?
И прави ебаси предубедения репортаж...
ТЕ СПОРЕД РЕПОРТЕРИТЕ И ЦИГАНИТЕ ОТ КАТУНИЦА ИЗКАРАХА НЕВИННИ НАЛИ?
Всичко е въпрос на гледна точка- аз няма как да те убедя в моето мнение, защото ти си предубеден!
Так и ти не можеш да ме убедиш в противното, по същата причина!
истината си е посредата - тези от мировяне са си селски тарикати- нормално е
КОНТРАБАНДА НА ЦИГАРИ? ЩО НЕ БИЯТ ЦИГАНИТЕ НА ПАЗАРА?
като си метна боклука в кофата върху цигарите им и скачат и тичат да ровят за да ги извадят.
Този прави репортажи само по вип поръчка- щото е известен вип репортер!
Ако аз продавам контрабандни цигари и мен ще ме сгащят - ама ако ги продава техен човек - няма да има показна акция!
не ги защитавай.
ЩО ХВАНАХА ОНЯ ДЕБЕЛИЯ - МАЗНИЯ С ФАЛШИВИТЕ ПАСТПОРТИ ?
ТОЙ ГИ КУПУИВА ОТ НЯКЪДЕ НАЛИ - ЩО НЕ ХВАНАХА ТАРИКАТИТЕ, А ХВАНАХА ТОЯ ДЕТО ПРОДАВА ПЕЧЕНА ТИКВА В ГОЛЕМИЯ СТУД И ВРЪТНЕ НЯКОЯ ДАЛАВЕРКА ДА ИЗКАРА ТАМ колко да му е комисионната? 200 -300 лева?
Аз ще кажа.
Нормално е хората да преувеличават нали?
и ти да беше - в големия панаир
да те дърпат маскирани и ти ще се шашнеш и ще оакаш пейзажа нали?
и аз да съм и аз ще осера фронта
ама чакай кой как
дърпат те и те събарят?
ти губиш представа за времето!
НОРМАЛНО Е ДА ПРЕУВЕЛИЧАВАТ
като закъснее путито ти ко и викаш ?
ЕДИН ЧАС ТЕ ЧАКАХ МА АЙДЕ МААААА
а са минали 15 минути
или идвам след две минути а идваш след половин час?
Всеки умен човек / каквато не са 80 % от масата - податлива на влияние нали така / може да гледа и да прецени за себе си къде е истината?
Все едно като спорим с гея - никой от двамата не е на 100% прав ама си спорим - умния намира истината посредата.
И тук е така
СЕГА ПРЕВИШИЛИ СА СИ ПРАВАТА- ЗНАЕМ ГИ КАКВИ СА - БЛЪСКАТ ВИКАТ ПСУВАТ, НЕ ЗНАМ ДАЛИ ГИ НАДЪХВАТ ПРЕДИ АКЦИЯ ИЛИ ИМ ДАВАТ ДА ПИЯТ ПО НЕЩО ЗА ПАУЪР.
Но и в нощни клубове като влизат - влизат и мачкат- жени мъже всичко!
За мен на този репотажа е платен и предубеден - ПОРЪЧКОВ - както са му и останалите репортажи
тоя изкара пари преди 5 години и изчезна.. ама сега му свършват парите на репортерчето и ПАК СЕ ПОЯВИ?
И прави ебаси предубедения репортаж...
ТЕ СПОРЕД РЕПОРТЕРИТЕ И ЦИГАНИТЕ ОТ КАТУНИЦА ИЗКАРАХА НЕВИННИ НАЛИ?
Всичко е въпрос на гледна точка- аз няма как да те убедя в моето мнение, защото ти си предубеден!
Так и ти не можеш да ме убедиш в противното, по същата причина!
истината си е посредата - тези от мировяне са си селски тарикати- нормално е
КОНТРАБАНДА НА ЦИГАРИ? ЩО НЕ БИЯТ ЦИГАНИТЕ НА ПАЗАРА?
като си метна боклука в кофата върху цигарите им и скачат и тичат да ровят за да ги извадят.
Този прави репортажи само по вип поръчка- щото е известен вип репортер!
Ако аз продавам контрабандни цигари и мен ще ме сгащят - ама ако ги продава техен човек - няма да има показна акция!
не ги защитавай.
ЩО ХВАНАХА ОНЯ ДЕБЕЛИЯ - МАЗНИЯ С ФАЛШИВИТЕ ПАСТПОРТИ ?
ТОЙ ГИ КУПУИВА ОТ НЯКЪДЕ НАЛИ - ЩО НЕ ХВАНАХА ТАРИКАТИТЕ, А ХВАНАХА ТОЯ ДЕТО ПРОДАВА ПЕЧЕНА ТИКВА В ГОЛЕМИЯ СТУД И ВРЪТНЕ НЯКОЯ ДАЛАВЕРКА ДА ИЗКАРА ТАМ колко да му е комисионната? 200 -300 лева?