От: ГДБОП закопча двама, качили LOVE.NET в торентите
Хора, знам, че преди малко писах, че не е кой знае какво филма и така ми се стори първо, но сега, няколко минути след като го гледах някак си се чувствам различно, не мога точно да го обясня, то е микс от осъзнаването, че всички останали с които си пиша в нета са личности, хора с техните им проблеми, радости и несподелени неща и в същото време уважение към останалите независимо от мирогледа им и още някакви неща, които не мога да опиша, но някак си ето сега пиша и се чувствам по-добре по някакви необясними причини отколкото преди да го видя тоя филм... Не знам какво ми разбрахте, но остава едно много хубаво усещане след филма и мисля да взема да го изгледам целия без да прекъсвам... даже може да ви се стори смешно, но мисля да им дам 2.40 на тоя сайт там, мисля че заслужава и повече сега...
Само си мислех нещо за тоя сайт - там пише, че всяко пратено до юзъра копие е маркирано и може да бъде проследено до юзъра, та мислех си, те едва ли го пращат по криптирана връзка, какво ще стане, ако докато аз го дърпам някой го прихване и го разпространи, както е маркиран с моето копие? Няма ли да дойдат за мен без да съм виновен? Или е защитен сайта им, някой знае ли нещо по въпроса?
---
edit: Тестовото видео тече по rtmp, а не по криптираното rtmps, така че... горния сценарий е напълно възможен и мисля да им пиша.
Мисля, че като видим нещо хубаво българско е добре да го подкрепим с каквото можем.