Blinky
Owner
От: ГДБОП удари онлайн библиотека-chitanka.info
И що за малоумщина е да хостваш торенти в БГ? Това още преди 3-4 години стана ясно, че не е редно и не е практика по принцип. Не знам даже какво махат тия, дали е HD на тези тракери или симулират нещо си. Не би трябвало да са тук на БГ сървъри. Това направо ме разби като го гледах. Едно е ясно не вярвайте ба блудкави медии за толкова специализирани неща. Например че се е разбил самолет и има еди колко си спасени да, ама репортажи и т.н. от сорта на този...даже се чудя как са го слобили така смотан.
Българска журналистика няма, само да сме наясно. От соца насам е Copy -> Paste, каквото им дадат от съответната организация. Не че ги мърси, ама нали е по-лесно пък и колко да се различава от истината щом идва я от МВР, я от НАП, я от Народното събрание. Абе голям виц е. А този Стефчо ( Стефан Ташев ), да ми яде ... пантофите. Не оспях да разбера от това видео нищо, махат кутия, голяма работа. Ако това е акция, аз съм трамвай. Просто не знам за какво е репортажа. А 24 часа, като медия е пълна скръб. Даже се чудя как още съществува и кой я чете.Ако искате да прочетете най-некадърната статия по темата можете да го направите отново в "24 часа": http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=561021
Автор е същият некадърник Стефан Ташев, който писа приказки от 1001 нощ за Читанка. И това ми било българска журналистика. Хрантутници и некадърници, а тръгнали медии да ми правят. Не тиражите им да падат, а направо да изчезнат трябва.
И що за малоумщина е да хостваш торенти в БГ? Това още преди 3-4 години стана ясно, че не е редно и не е практика по принцип. Не знам даже какво махат тия, дали е HD на тези тракери или симулират нещо си. Не би трябвало да са тук на БГ сървъри. Това направо ме разби като го гледах. Едно е ясно не вярвайте ба блудкави медии за толкова специализирани неща. Например че се е разбил самолет и има еди колко си спасени да, ама репортажи и т.н. от сорта на този...даже се чудя как са го слобили така смотан.