От: ГЕОРГИ ИЛИЕВ /ВИС -2/: НОВИЯТ БОС НА КОКАИНА СЕ КАЗВА БОЙКО БОРИСОВ
@Уни, съвсем добронамерено седни брой от 10 до 1 вдишай и издишай няколко пъти и виж пак какво съм писал по горе. Ще ти го кажа пак, но в по-смлян вариант:
Ако човек е считан за най-големият и властен в държавата - то той така ще направи да не съществува физически някакво уличаващо го досие!
А щом досието е излязло от архива, как така не е станало да се изгубят? Или не може? Станишката как изгуби 4 секретни документа? И отново, ако нещо е излязло от архива, не означава че точно ще се променя нещо, но има още десетки също толкова вероятни възможности! А мисля, че нито ти нито аз нито някой от този форум е наясно има ли няма ли досие както и какво пише и не пише и кой с каква цел какво е правил и кой с каква власт и права какво е правил с него и какви цели! Прекалено много неща може да станат това ми е мисълта, а ако си такъв властен както дудука го вади, до сега това нещо да не същестува из архивите смятам знаеш, че може - справка по горе Станишката.
Работата е там, че има много слухове къде с доза истинност къде компоромати, капута просто прави жълти сензации! Я като толкова много си наясно с държавата, как така стана че дудука е наясно с досиета и има достъп до тях и има право се разпорежда? Той какъв е в държавата?! Официалните лица на архивите, копче не казват щото после ще им насинят гъза от съдилища, а той си ги говири както му скимне! Това е отваратителното в случаят, от Костинброд на сетне всеки на официално високо равнище може каже сестра ти е курва, а ти да нямаш и още по-лошото е че прокуратурата и съда го играят пас - това е грозното в нашата политика! Номера е да оплюеш и окалиш противника си и колкото повече лъжеш толкова по-добре, а ако някой говори истини, той говорил лъжи