Атентата в Бургас
Аз бях очевидец така да кажа... чух взрива но не го видях. Но за сметка на това видях други неща. 10 минути преди взрива до кръговото с корабчето болница която се намира на която има няма в седмицата една линейка имаше събрание от линейи. Имаше доста патрулки до Лукойла и ОМВ-то на излизане Сарафово които бяха на акция за превишена скорост (Т.е. бяха изпратени близко до Сарафово, че при сигнала да се отзоват бързо.)
Как така при този взрив нямаше и един загинал българин ? Като изключим шофьора на автобуса който са взели за косвена жертва?
Будалата със взрива чужденец с раница. Взрива е made in Bulgaria. Като помислим малко трудно би намерил такъв атентатор от майка си в гъза тука връзки с бомбаджий.
Що пък да не приемем версията че камикадзето преди да умре с бомбата не е знаело че има бомба в раницата си след като е кацнал на летището и е влязал в автобуса? Интересно как е минала бомбава през скенерите...
В крайна сметка организация бат бойко за мен са атентарите.... както се казва действат по американски