ГЕРБ са на път да ни вкарат във война!

От: ГЕРБ са на път да ни вкарат във война!

Ти не говори на блеки, че той съратник на европейския съюз, и да му обясняваш - просто момче е, пуснат му 2-3 лъжливи данни и се връзва - не му обяснявай на него нищо, не е запознат с нещата. Все пак негов е цитата, че ако Дянков го нямаше, щяхме да сме много зле вмомента и видиш ли - Дянков като ни замрази доходите и еб* майката на бизнеса - трябва да сме му благодарни.
Ей Алане, не знам какви те прехващат но щом и специални теми ми отваряш, явно нещо си е комплексиран.
Ако можеш се върнеш и изчетеш какъв е бил въпроса, без да пускаш манипулации по БКП-ски добре ще е.

И да още стоя зад тезата, че точно това трябва се прави да не се стимулира неефективността и се плаща за чуждата грешка, да не се дават пари за стимулиране на харочовете и разходите, за да се държи кредитната експанзия и още много, както и че трябва се случи ликвидация и фалити, защото ако не се случи няма се очисти икономика, то това само отлага кризата в бъдещето. Още смятам ако твоя любим аватар бе на власт, от отдавна щеше да си заминал в друга държава, защото наистина Виденовата зима щяхме да я видим много бърже. Ако на мястото беше твоя любимец, и правеше про пазарни неща, щях да кажа него избирам. Не бъркай лицето а действият и делата.

Но както и да е тук двама трима да имат икономическо образование, всички други некви фреелансъри се борят за предприемачи, в това число и ти фигурираш. Има мегдан да ги оповаваш в леви виждания във десен форум. Направо не знам как им е на куул или Блинки...

Карай извинен си, имаш право на грешки все пак си човек, които сигурно не е чувал и прави разлика м/у Кейнсианска икономика, Монетарна икономика, Австийска и Класическа.

Виждам какъв капацитет си по политически теми, моля те не ме вписвай в тях. И моля те не смевай икономика и пазарите, които защитавам, с твоите криворазбрани политически догми. Трябва станеш политик, преди 1 година бясно защитаваше и плюеше БСП, сега обратно, за това си роден.

Последно редактирано:

Не чета такива мнения, особено от хора като тебе, това го обяснявай на MAX или BIOZ и другите капиталисти, мен не ме вълнуват твоите глупости за икономика и демократична стабилност. Да ви имам демокрацията измислена.

Ти си РОБ за мене - каквото ти кажат другите вярваш - утре ще ти кажат - скачай и се хвърляй от 10-тия етаж, че КРИЗА иде и ти ще се хвърлиш нали. Все трябва да се съобразяваш с чуждото мнение - роб си и това е.

Такива като тебе викаха колко са зле гърците, горките те, мале, гърците, горкичките - ГЪРЦИТЕ ЖИВОТА СИ ЖИВЕЯТ, А ЗАРАДИ ТАКИВА ПРОСТИ ХОРА КАТО ТЕБЕ, КОИТО КАЗВАТ, ЧЕ СМЕ МНОГО СТАБИЛНИ - ХОРА ИЗМИРАТ ОТ ГЛАД И НЯМАТ ПАРИ ДА СИ ОСИГУРЯТ НЕЩА ОТ ДРЕБНАТА КОШНИЦА, ДОКАТО ОНЕЯ ИГРАЯТ СИРТАКИ И ПОЛУЧАВАТ ПО 400$ КОЛЕДНИ НАДБАВКИ. Опростиха им колко милиарда, ЗЛЕ БИЛИ - АЙДЕ ДАЙТЕ МИ ДА ЖИВЕЯ КАТО ГРЪК, ДА ВИДИМ КОЛКО ЩЕ МИ Е ЗЛЕ, ВМЕСТО ДА ВИДЯТ ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ ЕС КАК ЖИВЕЕМ НИЕ, ДА ВИ СЕ НЕ ВИДИ И ДЕМОКРАЦИЯТА И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ НАСРАН И ПОСРАН, ВСЕ НАС НИ ЕБАВАТ, А ВИЕ ВСЕ ИМ ВЯРВАТЕ, ЧЕ НИ МИСЛЕЛИ ДОБРОТО, АЙДЕ ЗАМИНАВАЙЙЙЙ.

при условие че в парламента трябва да влизат хора които народа посочва...
За трябване - трябва. Но влизат ли?
Освен 5-6 обичани от народа человеци, аз повече не съм видял да влизат по волята народна.
На който не му е ясно чий е атентата, да тръгне по пътя на Колумб. ;)

Дреме им на американците какво ще има в гьола Белене.
Имат си военни бази в България, имат си послушни министър-председатели и министри, независимо дали са пембени или цървени. И така ще е, докато дойдат китайците.
Демокрацията за пред света е спазена. За какво да се напъват повече хамериканците.

Ей Алане, не знам какви те прехващат но щом и специални теми ми отваряш, явно нещо си е комплексиран.
Не му се връзвай - още не се научил, че да развържеш кесия, първо трябва да я стиснеш и напълниш.

Алане, за последно се обръщам към теб мисля да спра, такова ми е възпитанието.

Вижда се как не четеш какво пиша, чак теми отваряш с мой коментари. Не е това, което искам да ти кажа. Не искам те карам да си сменяш вижданията, доста са добри теориите на Маркс и Марксизма, но не е само това - само чрез четенето ще разбереш. По-малко се облъчвай на пропагандните канали. След това ще почнеш да разбираш в какъв строи живееш и сам ще искаш пазарно ориентирана икономика.

Жив и здрав!

Точно в 5 реда както обичате с манта, явно при повече нещо не доразбирате.

Не му се връзвай - още не се научил, че да развържеш кесия, първо трябва да я стиснеш и напълниш.

Хич не му се връзвам виждам го че има доста неща да разбере. Надявам се рано или късно да му дойде акъла. На където върви света, към тоталния колапс, се радвам че по-бързо хората ще разберат....

До тогава мисля да инвестирам сериозно в натурално стопанство и изкупуване на злато и сребро!

края на капитализма не е далече, а края на америка също.
Тия неща са ясни, но ми е интересно после какво ще е.
Не виждам теоретични разработки за следващия строй. :(

Тия неща са ясни, но ми е интересно после какво ще е.
Не виждам теоретични разработки за следващия строй. :(

Запознай се с Австрийската икономическа школа и ще ти се изяснят адски много неща и защо всичко в момента е батак и отива на самотек. Преди и аз се чудих и яко се стреснах за напред. Но знанието е сила.

Просто ще преоткрием доброто старо минало :) Златен стандарт, полезност, рационализъм и т.н Все пак нали иде края на света те Майте, са говорили за края на икон. модел :D

Просто ще преоткрием доброто старо минало :) Златен стандарт, полезност, рационализъм и т.н Все пак нали иде края на света те Майте, са говорили за края на икон. модел :D

Ами в земеделието вече се върви назад доста години. Като теория от преди 70-80 години. Трябваше да мине време, за да се видят предимствата и недостатъците на химизацията. Щото всичко лесно е примамливо.
И нямам в предвид единични фермички. Милиони декари вече се обработват машинно с щадящи земята апарати и технологии. Самата химизация вече се прилага по съвсем различни начини.
Говори се за гладуващи хора, а същевременно се изхвърлят хиляди тонове храна. И от домовете, и от магазините, и от складовете. Рационализма, както казваш, е заменен с кредити.
Бе ще дойде Видовден... Дано дойде осъзнато, а не принудително!
Това да продаваш нещо, дето е нищо - американската брокерска система, вече даде първите си плодове.

Много български медии изтъкват, че Борисов е "първият европейски лидер, който ще се срещне с американския президент във Вашингтон след преизбирането му за втори мандат на 6 ноември". Но на езика на Вашингтон по-скоро става дума за последния европейски лидер, с когото Обама се среща в края на първия си мандат.
Нашите "медии", както винаги, много "иновативни"! :lol:

Хаха, медийте са ни уникат в пропагандата, като компания.

Ами за земеделието знам имам големи наблюдения там.

В момента АДСИЦ-те са приемници на ТКЗС-то и АПК-то.
За непросветените АДСИЦ е Акционерно Дружество със Специална Инвестиционна Цел

А иначе мисля, че Видовия ден ще е принудителен - всички ни готяват за инфлация и харчове, като начин да решим проблемите си.

Точно щото това правителство не са гъзолизци затова и така им се изрепчиха.

Ако бяха други още в началото щяха да са клекнали пред САЩ и Израел - примери за това колко щеш, само памет трябва.

Ако бяха други още в началото щяха да са клекнали пред САЩ и Израел - примери за това колко щеш, само памет трябва.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA - CONGRATULATIONS!!!!

По голям смях не бях чувал. :lol:

Ти направо имаш бръмбари в главата, Бойко е най големия гъзолизец, съществувал някога, и най тъпото парче което е раждала майка България.

Ето да си видиш лидера, който те "управлява":

[video=youtube;uWTJUOS5UJY]http://www.youtube.com/watch?v=uWTJUOS5UJY[/video]

И да се смееш и да не се смееш - дай един пример от историята, когато българското правителство се е изопвало на САЩ?

Чакам с нетърпение :)

Абе вие двамата 15 годишни пишлемета, кога се излюпихте на тоя свят, кога почнахте за политика да говорите :D

Това сега първите избори ли са ви, дето гласувате? :D

Айде чакам си примера.

За мен истинския разцвет и управление е било по царско време.

Цар Борис 3 и бомбардировките в София и страната са май последния пример при които сме се противпоставили.

След соца познайте по кой план вървим за унищожение:

[video=youtube;BGpTrDEqQRs]http://www.youtube.com/watch?v=BGpTrDEqQRs[/video]

Абе вие двамата 15 годишни пишлемета, кога се излюпихте на тоя свят, кога почнахте за политика да говорите :D

Това сега първите избори ли са ви, дето гласувате? :D

Айде чакам си примера.

Преди доста годинки, мойто момченце. Не мои ми стъпиш ни на годинките ни на чикиите.

Преди доста годинки, мойто момченце. Не мои ми стъпиш ни на годинките ни на чикиите.

Да бе, сигурен съм :)

И пак не ми отговори на въпроса? Да не излезне, че гъзолизеца Бойко всъщност е първия министър, който се опълчва на САЩ в името на българския интерес?
Ама как да ги знаеш тия работи като си се пръкнал миналата седмица и полезрението ти хваща само тоя период :))

Горе