От: ГЕРБ скрили, че държавата дължи на бизнеса 776 милиона ДДС
Блеки защо не рева когато ГРОБ хвърляха бомби в общественото пространство и когато очерняха някого без никакви доказателства и след това даже не си и правеха труда да се извинят
Ето ти още малко за твойте любимци - Седят си дома срещу скромните 700лв на месец и реват че им малеят - Отделно ГРОБ прибират по 1.3 милиона на месец щото сигурно са свършили чудна работа в тоя парламент.
http://www.glasove.com/gerb-poluchava-nad-1-milion-deputatite-roptayat-za-zaplatite-si-28219
Тепърва ще излизат информации за чудесата които са сътворили от ГРОБ те и за това толкова напъват с протестите - ако може да падне правителството и да се замажат нещата - Ревеш че Орешарски може да е сбъркал с дупката в бюджета - Може и да е сбъркал ама нали се сещаш че всички министерства са бъкани с герберастчета които се опитват да саботират работата на това правителство и ще трябва да мине малко време докато ги прочистят - те за това са протестите
Щеше да знаеш, ако бяхме го говорили - но този форум силно се политизира след 2011 особено 2012 началото и докато си спомням за всички мизерии на ББ лично с теб съм говорил, че не одобрявам но явно си забравил.
А това, че някой пуснал на някого си е едно, а това да кажеш имаш дупка 1-2 милиарда в същият ден, в който излизат официални данни че всичко е ок - ами ако имаше такова нещо по неговото време, ти щеше да направи 100 теми, но .....
Пределно ти е ясно, че не са ми любимци, като много добре знаеш какво искам и не веднъж съм го заявявал, както съм казвал, че все още няма такава партия да даде това решение - що ме захапа по тази тема не знам. И да ти го кажа още по просто, не ГЕРБ дават решението, разбира се ако тотално не се реформира и запазят само името си, и минат през катарзис, но Коледа е далеко за подаръци .........
Аз не рева, срещу Ореха, а от факта, че от Ореха нищо не зависи. Всичко му се диктува от БСП, а на тях от ДПС - различни са нещата не мислиш ли? А моя неприязнен към БСП-то датира от както за първи път съм писал в този форум, каквото и да е по пол. тематики
Така ги защитаваш, нали бе за Кунева или ... Но както и да е това, което правят и ще правят, повярвай икономически няма да ни вдигне на крака - ако ще и с магическа пръчка да изчистят ГЕРБ по всички етажи.
Скоро ще разбереш какво ти говоря, за твое успокоени си в Албиона, така че няма го усетиш много.
П.С.
От това, което писа виждам, че и ти се съгласяваш че спокойно може и 1.7 милиарда да каже и че и 77 милки - нищо черно на бяло нямаме. Това не му ли се викаше не професионализъм, а нали той бе най-добрият финансист. Аз съм финансист и да ти кажа като дръпнеш чертата салдото ти е винаги едно число не 1 или 2.
П.С.2 Орешарски нали сам каза 2012, че има подцененост на събирането на данъците за бюджет 2013 от 1 и нещо милиарда - щял пресече контрабандата! Идва на власт и след няколко седмици ми говори за дупки в огормни размери, без черно на бяло, няма ти кажа това как се харесва от инвеститорите. Всеки политик се стреми да не всява страх и несигурност в инвеститорите, но нашите и най-вече ореха, който това трябва да му е ясно 10001% не го прави що ли?
Пак се поватарям, ББ ако беше пускал такива бомби с милиарди ти сам щеше направиш 100 теми. Сещам се като дойдаха на власт говореха за несъстоятелни сделки от 2 милиарда на тройните, но тогава въобще не бях член на този форум.....