От: ГЕРБ скрили, че държавата дължи на бизнеса 776 милиона ДДС
Какво сте се запалили по тая политика? Някакви педерасти влезли в народното събрание и още малко ще се сбиете да защитавате едните или другите.
Не помните ли, че избрахте Бойко като алтернатива на Тройната коалиция?
Сега избирате Тройна коалиция като алтернатива на Бойко ?!? Това е шизофрения! Какво ви става?
И да не съм чул приказки от типа на "ама ти не си гласувал за БСП, нямаш право да казваш как да управляват". Как нямам право, бе? Това е моята държава - в нея се разпореждам аз, българинът. Правителството управлява всички граждани, не само тези, които са го избрали.
И нещо друго - опозицията е свещена във всяка демокрация. И това, че съм опозиция не значи, че привърженик на ГЕРБ- аз съм против тоя педераст Бойко и курвата му Цветанов, защото както педераста Станишев, и той не направи нищо, както няма да направи нищо и това безгръбначно Орешарски, защото вместо да се възползва от ситуацията и да каже
"Аз съм министър-председателя, аз се разпореждам. Ако не назначите, който аз кажа, разваляме правителството. Точка по въпроса". Толкова ли е трудно да го направи, толкова ли е трудно? Тия педали няма да имат избор, защото са алчни за власт - ще му угодят само и само да не загубят изпълнителната власт.
Не знам за вас, но на следващите избори ще гласувам за Светльо Витков - той е мъжко момче и ще им е*е майката на тия боклуци.