ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯЛ ТОТАЛНО
ЩЕ ЦИТИРАМ ОТ ДРУГ ФОРУМ
ПОДЧЕРТАЛ СЪМ И СЪМ БОЛДНАЛ / УГОЛЕМИЛ НЯКОИ НЕЩА ОТ ПОСТА МУ
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ГЕСЕР МУ НАМЕРИЛ ТЕЛЕФОНА :lol:
ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ - ГЕСЕР, АВТОРА НА ПОСТА, САШКО, НИКИ, И ДРУГИТЕ ХОРА = АКАУНТИ НА ГЪЗОСЕРА
:lol:
ЩЕ ЦИТИРАМ ОТ ДРУГ ФОРУМ
Много мислих, мислих...и искам да кажа и аз "СБОГОМ" тук. Изпих 2 бири, кана Шандунско вино и коктейл с байдзиоу...Смятам, че съм пиян. И смел достатъчно, за да си кажа истината. Истината. Иван знае...
Лейла благодаря ти много. От сърце, душа и дух ти благодаря за това, че ме разбра! Аз сам себе си не можех да разбера -- защо искам да пиша тук. А ти каза - заради самотата. Едно е да си самотен в България, а друго е в Китай. Тя и жена ми така ми казва -- "ти си самотен, пиши във форума, пиши бе! Как няма да пишеш във форума?"...и аз пиша.
Страшно ми стана болно и чак лошо на стомаха, когато разбрах, че пак съм прекалил. Пишете, че съм се регистрирал много пъти. Не са много пък!!!! Първо бях Изследовател, после Изследовател1, ама ме банаха, защото не можело преди да ми изтече бана и аз като изтече направих Изследовател2, ама пак сте го банали, затова сега влезнах с този ник, че да не го банете, още преди да съм написал.
А аз пиша, защото вече няма да пиша.Това малко даоистки звучи, нали? Като Даодъдзинското "Действай чрез бездействие"...Ох, ох, ох, направо съм "УВЕЙ", а един приятел се шегува с мене да не стана "УДЖЪЛАЙ".
И сега ще обясня защо няма да пиша повече: Иван ми каза, че има двойнствен стандарт тук. Кремена пък ми се разсърди, че всички теми на предна страница излизали за Китай и да не съм пишел толкова много. Буда опианеният ми твърди, че аз съм Гесер Курултаев. Лейла ми се ядосва,че съм пуснал доказателства, че в Китай учителите бият учениците честичко. Гери и тя ме мисли за Гесер Курултаев. Женя-Барабеня се ебава с мен зад гърба ми. Антони май също е против мен. САМО НАТ се изказа в моя подкрепа и видя Истината, че когато някой не играе по свирката на модовете и го режат.
С две -- три думи: ВСИЧКИ МЕ МРАЗИТЕ. А МЕН МЕ Е СТРАХ. СНОЩИ ГЕСЕР МИ Е НАМЕРИЛ ТЕЛЕФОНА И МИ СЕ ОБАДИ. КАЗА ДАНЕ ГОВОРЯ ПРОТИВ САШКО. А АЗ КОГА СЪМ ГОВОРИЛ? АЗ ДАЖЕ ПО-РЕДОВНО СЪМ ПОДКРЕПЯЛ САШКО ОТ ВСЕКИ ДРУГ, ЗАЩОТО ПРИ СПОРОВЕТЕ СИ СЕ ПОЗОВАВА НА ФАКТОЛОГИЧНИ НОВИНИ!!!
И СЕГА МЕ Е СТРАХ, ЗАЩОТО ГЕСЕР СЕ ИМА С МНОГО ХОРА ТУК, КОИТО СА НА РАЗЛИЧНИ ВИСОКИ РАВНИЩА И НЕ МЕ Е ЗАПЛАШВАЛ ЧОВЕКА, АМА АКО РЕШАТ ДА МИ НАПРАВЯТ ПРОБЛЕМ? АКО МИ ОТКАЖАТ ВИЗА? АКО МЕ ГЛОБЯТ ЗА НЕЩО?
И ОТ ВАС МЕ Е СТРАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! СТРАХ МЕ Е ОТ ЛЕЙЛА, ЗАЩОТО Е ЗАВЪРШИЛА КИТАИСТИКА. А ТОВА Е РЯДКА СПЕЦИАЛНОСТ. В БЪЛГАРИЯ НА ГОДИНА ПРИЕМАТ САМО 5-6ЧОВЕКА ТАМ. И ОТ ТЕЗИ 5-6 ПОЧТИ ВСИЧКИ СА ХОРА, КОИТО СА С МНОГО ПАРИ ТЕХНИТЕ ИЛИ СА ХОРА НА НЯКОЯ ПАРТИЯ!!!!!! АМИ, АКО ЛЕЙЛА МИ ПРАТИ МУТРИ? ИЛИ МИ СЛОЖИ С НЯКОЙ ФОКУСНИК НАРКОТИЦИ И МЕ ЗАСТРЕЛЯТ КАТО ОНЗИ ЧЕРЕН МЪЖ ОТ АНГЛИЯ?
МОЛЯ ВИ СЕ, ЛЕЙЛА, ГЕСЕР И ДРУГИ ОПАСНИ ЗА МЕН ХОРА - НЕ МЕ НАРАНЯВАЙТЕ! АЗ ИСКАХ САМО ДА ПИША ЗА ИСТИНАТА! АЗ СЪМ ИЗСЛЕДВАЩ ИЗСЛЕДОВАТЕЛ!!!!!!!!
СТРАХ МЕ Е И ОТ САМИЯ БГХЕЛП. ПИШЕ В ИНТЕРНЕТ, ЧЕ В АНГЛИЯ ИМАТ ВРЪЗКИ С ЧОВЕК НА ДОГАН. А МЕНЕ МЕ Е СТРАХ И ОТ АХМЕД ДОГАН!!! ЗАЩОТО АЗ СЪМ ОТ "АТАКА"!!!! А така...
Сега напускам вече завинаги и пак искам да помоля всички, които ме мразите и/или сте опасни като
-Лейла
-БудаОпиянения
-Ахмед Доган
-Кремена
-Гесер Курултаев
-Иван
-цялото ръководство на бгхелп, вкл. и Антони,
да не ми правите нещо страшно и да не навреждате на жената, детето или на някой от рода ми! Защото не издържам повече и ще се разплача. Четох вчера, че Лейла е плакала, заради айпитата. Аз сега влизам през прокси-айпи, защото не мога да влезна с моето. Но МОЛЯ ТЕ ЛЕЙЛА, НЕ ПЛАЧИ, ЛЕЙЛА, НЕ ТЪЖИ, ЧЕ ВЛЕЗНАХ АЗИ ЧРЕЗ ПРОКСИ!!!
И сбогом мили хора! Милата ми жена вече спи, но и тя ви казва сбогом! И забравете за мен. Нека Господ, ако има ме съди.
От дух и сърце с душа ви желая да сте много шик, гот и да се уважавате!
Цинцерели йорс: Жельо-Изследовател
ПОДЧЕРТАЛ СЪМ И СЪМ БОЛДНАЛ / УГОЛЕМИЛ НЯКОИ НЕЩА ОТ ПОСТА МУ
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ГЕСЕР МУ НАМЕРИЛ ТЕЛЕФОНА :lol:
ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ - ГЕСЕР, АВТОРА НА ПОСТА, САШКО, НИКИ, И ДРУГИТЕ ХОРА = АКАУНТИ НА ГЪЗОСЕРА
:lol: