Grozdanov Design
Member
Здравейте!
Аз съм графичен дизайнер на свободна практика и работя основно в областта на векторната графика. Предлагам следните услуги:
--> проектиране на фирмени лога
--> дизайн на визитни картички
--> цялостно корпоративно брандиране - избор на корпоративни цветове, фирмено лого, унифициран дизайн на визитни картички, фирмени бланки и папки, пощенски пликове, кубчета за бележки и всички видове фирмени аксесоари
--> изработка на рекламни материали с векторни графични продукти - инфографики, обяви, флаери, листовки, статични банери и др.
--> векторизиране на изображения
Можете да се свържете с мен чрез съобщение в този форум или на:
e-mail: [email protected]
www.facebook.com/grozdanovdesign
www.grozdanovdesign.blog.bg
Във Фейсбук страницата на посочения адрес може да се запознаете с изработени от мен лога.
Ако моите проекти са Ви харесали, ще се радвам да работим заедно!
Аз съм графичен дизайнер на свободна практика и работя основно в областта на векторната графика. Предлагам следните услуги:
--> проектиране на фирмени лога
--> дизайн на визитни картички
--> цялостно корпоративно брандиране - избор на корпоративни цветове, фирмено лого, унифициран дизайн на визитни картички, фирмени бланки и папки, пощенски пликове, кубчета за бележки и всички видове фирмени аксесоари
--> изработка на рекламни материали с векторни графични продукти - инфографики, обяви, флаери, листовки, статични банери и др.
--> векторизиране на изображения
Можете да се свържете с мен чрез съобщение в този форум или на:
e-mail: [email protected]
www.facebook.com/grozdanovdesign
www.grozdanovdesign.blog.bg
Във Фейсбук страницата на посочения адрес може да се запознаете с изработени от мен лога.
Ако моите проекти са Ви харесали, ще се радвам да работим заедно!
Последно редактирано: