Кой? Защо? Къде? Кога? Какво?Този е иноватор вие не разбирате, той е на принципа "Think out of the box!". :wink: Въпреки, че май доста е излязъл от кутията. :wink:
Кой? Защо? Къде? Кога? Какво?
Нещото си се притеснил ми се струва. Сигурно си поел доза кафе от прословутата тоалетна.От известно време нещо съм ти трън в очичките, а? Търсиш панаир ама съм гад и няма да ти направя кефа. Не се мъчи! :wink:
Нещото си се притеснил ми се струва. Сигурно си поел доза кафе от прословутата тоалетна.
Съвсем се обърка. Явно не ти се отразява добре горещото време.Умрел съм от страх ще знаеш. Знам ти репертоара не си ми интересен. Аз бях първият клиент, ти не знаеше ли? :lol: Проблем ли има нещо?
Въобще не те дебна, а те попитах какво имаш предвид под това:Казах, че няма да ти се връзвам обаче те съжалих, че отдавна ме дебнеш и ти пуснах едно мнение аванта да си избиеш комплексите. Ама щом не искаш...:wink: Изтърва примоцията...
Въобще не те дебна, а те попитах какво имаш предвид под това:
"Този е иноватор вие не разбирате, той е на принципа "Think out of the box!". :wink: Въпреки, че май доста е излязъл от кутията. :wink:"
Викаш бате, като онлайн бизнес, важното е трафик да тече.Сложил я е там заради текучеството народ. Нищо, че е до тоалетната пак ще има будали, които ще му правят оборот.
И конверсията съм заснел в първия пост.Малко му куца конверсията, но това е заради типа трафик, който минава от там и мястото, към което се насочва.
Викаш бате, като онлайн бизнес, важното е трафик да тече.
Малко му куца конверсията, но това е заради типа трафик, който минава от там и мястото, към което се насочва. Едно е важно тук да се запомни - Бизнесът не спи.