charka
Member
Здравейте колеги, тъй като далеч не съм програмист и не са ми ясни нещата с техническата част от сайтовете искам да ви попитам няколко неща. Като цяло не очаквам да в коментарите да ме научите как да го направя, ами по-скоро да ми разясните малко и да ме упътите към какъв вид специалист трябва да се обърна.
Първо - трябва ми да се интегрира карта в сайта, но не просто да се постави кода от гугъл мапс, ами да може да се отбелязват тикчета върху нея и когато посетителите сложат мишката върху тях да се появява снимка от даденото място.
Второ - то е опция към първото. Да се направи търсачка с падащи менюта с градове, които да показват също съответните снимки.
Предполагам всичко това е свързано с база данни, но нещото което най-много ме интересува е каква е степента на трудност за изработка ?
Благодаря предварително и се извинявам, ако много неразбираемо съм го написал .
Първо - трябва ми да се интегрира карта в сайта, но не просто да се постави кода от гугъл мапс, ами да може да се отбелязват тикчета върху нея и когато посетителите сложат мишката върху тях да се появява снимка от даденото място.
Второ - то е опция към първото. Да се направи търсачка с падащи менюта с градове, които да показват също съответните снимки.
Предполагам всичко това е свързано с база данни, но нещото което най-много ме интересува е каква е степента на трудност за изработка ?
Благодаря предварително и се извинявам, ако много неразбираемо съм го написал .