darkenergy_
Active Member
От: Германски политици предлагат замразяване на членството на България в ЕС
Само с последното съм напълно съгласен
Само с последното съм напълно съгласен
Това за посланиците е факт - но в техните изказвания макар и малко в разрез с общоприетите норми за дипломатически етикет не се говори за изключване, замразяване или каквото и да е било.
Най лошото е че нито франсетата нито немците ги еня за БГ народа тях ги интересува ГРОБ който им носи гласове за европарламента да е в добра кондиция и правят каквото могат да му помагат - Що до момента не съм видял политик от някоя ЕУ страна с ляво управление да дава такива изказвания - Всичко е въпрос на интереси и ние трябва да си гониме нашите интереси а не да злорадстваме какъв шамар ни бил ударил този или онзи - България вече е пълноправен член на ЕС и трябва да се отърсим от това васално мислене какво били казали немците какво били чули франсетата и да си гоним Националните интереси.
но хората си гласуват и мислят, че ще има промяна от партия, която ги вкарала в батака.
Блеки уточнявай коя е партията дето ни е вкарала в Батака щото имам чувството че имаш грешна представа за тези неща
А за Гидо Вестервеле споделям думите на Лукашенко - "По-добре диктатор, отколкото педал" :lol: