Гласувайте за лого, моля

От: Re: Гласувайте за лого, моля

Сипвайте, сипвайте... Аре чакам ви един по един.

Докато чакаш може да се извиниш на онова момче и да преосмислиш отношението ти към темите в който хората си предлагат услугите на цени на каквито са преценили, както и към хората които прадлагат пари за дадена услуга.

Re: От: Re: Гласувайте за лого, моля

Докато чакаш може да се извиниш на онова момче и да преосмислиш отношението ти към темите в който хората си предлагат услугите на цени на каквито са преценили, както и към хората които прадлагат пари за дадена услуга.

Каквото съм имал - казал съм. Няма да съсипвам темата в спорове на тази тема. Най-малко пък смятам, че има нужда да се обяснявам или някой като теб да ме държи под отговорност.

От: Гласувайте за лого, моля

Ок няма да ти разводнявам повече темата - Надявам се само да си си направил правилните изводи от този конкурс. Успех

Нека да е ясно, че не съм дизайнер, нито човек, който разбира от изкуство и ще споделя личното си мнение, Фози, дано да ти послужи за нещо :)

Ако говорим за бранд, то следните 2 са добри за целта:

#27 - tomhafner

Добър графичен елемент според мен, който много лесно може да се превърне в Watermark, хедър или футър изображение, а защо не и по-голямо, например за корица на e-book и т.н. Провокативно и модерно стои като цяло. Шрифта обаче изобщо не пасва на графичната част и ако се преработи с някакъв по ... роботски шрифт ще стои далеч по-добре.

#35 - esvelkov

Изключително стилен и изчистен графичен елемент! Може би с по-стандартната си форма изглежда по-строго, но това не значи, че е по-малко подходящ за брандиране на презентации, видео клипове, електронни книги и т.н.

При всички положения, ако този блог ще се използва като лице пред клиенти или за набиране на по-сериозен авторитет, подобно лого би било доста силно след време, когато нотката на иновативност отпадне и се наложи авторитета. Шрифта спрямо логото изглежда добре, макар, че може да се помисли за друг, при който да отпадне "R"-то от самия надпис и по този начин да се съчетаят едновременно графичната и текстова част.

Успех и на двамата :)

Поздрави,
Борисов

Три дни ме нямаше във форума ама като гледам нищо не се е променило. Едни и същи си седят и хранят, а много теми продължават да се разводняват (като тази тук). От 25 мнения до момента, май мернах само 5 или 6 до сега които да бяха по темата.

Тъй, по темата. Първо държа да отбележа, че не съм дизайнер и това ми е чужда дисциплина, но пък като човек, естет мога да си изкажа мнението. Има няколко лога които ми харесаха поради една или друга причина, та ще ги изброя.

№17 - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=32899&p=312771#post312771
Добре подбрани цветове. Не прекалено претруфено с разни човечета с очила и пъпки (моля човека който го е създал да не се сърди - просто по моето мислене, не е задължително да си цайсат и пъпчасал за да разбираш). Изчистено лого с ясно отличаващи се букви и приятни сенки.

№33 - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=32899&p=314177#post314177
Тук каквото има да се казва, вече е изписано от автора. Единственото, което не ми харесва е много светлия цвят на razbirach

№35 - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=32899&p=315413#post315413
Единственото лого, което според мен спази изискванията на Фози. Стилно изглеждащо, качествена фавиконка и лесно запомнящо се.

Та това са нещата които на мен ми харесаха. Извинявам се на останалите участници в конкурса, просто всеки си има вкус ;)

#25 ми харесва най-много на мен,като може да претърпи леки промени :)

Лично мнение: В този конкурс нито едно лого не струва 150лв. Нямам нищо против към всички участвали. Просто споделям .. ;)

Не съм следил темата, ама това е вторият високобюджетен конкурс, дето мяркам напоследък, и дето не завършва успешно.
Просто не е туй начина, не знам колко пъти да пофтарям.
Губене на време и за двете страни.

Ако трябва да направа икономически анализ, просто сегментът 'лого за 150 лв' на практика не съществува.
Има лога за 10-20-30 лв, има и за 500-3000 лв.
По средата нема почти никой.
Просто доставчиците от долния сегмент (плюс разни скучаещи :) ) се опитват инцидентно да запълнят случайно породилата се пазарна нужда.

ПС: баси думите дето редя неска от слънцето ше да е....

Последно редактирано:

И аз харесвам предложенията на tomhafner.

tomhafner събра най-много вотове. Наградата вече му е изплатена.

Сега за всички хейтъри - блогът скоро ще има лого. Това лого е поръчано СЛЕД като приключи конкурсът и не избрах никого. Това лого няма НИЩО ОБЩО като концепция с някое от логата, които са предложени. Това лого се изработва от човек, който НЕ Е участвал в конкурсът.

От: Re: Гласувайте за лого, моля

Сега за всички хейтъри - блогът скоро ще има лого. Това лого е поръчано СЛЕД като приключи конкурсът и не избрах никого. Това лого няма НИЩО ОБЩО като концепция с някое от логата, които са предложени. Това лого се изработва от човек, който НЕ Е участвал в конкурсът.

Сигурен съм,че си намерил правилния човек за логото. Лично аз изгарям от нетърпение да го видя :)

Горе